Intel i3 3220 RX 470 Darboğaz Yapar mı?

Ekran kartında bit çok önemli değildir tabiki alabilirsin.İ3 6100 ile rahatça kullanabilirsin ilerde DDR4 ram , ve sistemine destekli bir anakartta alabilirsin bu ekran kartında darboğaz olmaz.

O zaman teşekkür ettim. Şu, en azından 1-1.5 yıl içinde bu emektar işlemcim i3 3220 RX460'a eşlik edecek. İleri ki zamanlarda işlemci-anakart-ram üçlüsünü tamamlarım. Zaman ayırdığın için ayrı bir teşekkür ederim.

O işlemci darboğaz yapabilir yalnız ben İ3 6100 ile darboğaz yapmaz dedim. 1000TL bütçeniz varsa kesinlikle İ3 6100 RX460 almalısın eğer anakartın uymuyorsa H110M alırsan yüksek performans alırsın.

Skylake'e geçmesi için anakart, RAM ve işlemci alması gerekecek. Bir anda bu kadar harcama yapmak kolay değil. Darboğaz yaparsa yapsın, o işlemciyle alabileceği maksimum performansı alacak sonuçta. Darboğaz olunca makine patlamıyor. :) En yakın zamanda sistemi yenileyip ekran kartının tam performansına ulaşabilir.

:) İşte hocam bunu almak demek DDR3 RAM'i de değiştirmek demek. Çok fazla darboğaz etkisi olmaz diye düşünüyorum. Forumda i3 3210 olan arkadaşa RX 470 önermişler. Kıyaslamak pek hoş olmasada şu an için elimden bu geliyor.

Son düzenleme:
Hocam bana kalsa RX 470 alıp seneye de anakart-ram-işlemci üçlüsünü değiştirmek de. O zamana kadar bu işlemciyle RX 470 sıkıntı olur mu hala daha kestiremedim. Bugün vermek istiyorum siparişi.

Anladım. RX 470 alıp önümüzdeki Haziran'a Mayıs'a kadar siteme dokunmadan gidebilir miyim ? Darboğaz etkisini çok gösterir mi ? Bu sorular cevaplanırsa sevinirim.

arkadasım,digerlerinin dediği gibi ileriye dönük rx 470 al cok olsa verdiği değerde oynarsin ileride sistemini güncellersin ben dün 700watt 80plus psu ve rx470 siparis verdim ve işletim sistemim i3 2120 :) zamanla sistemi guncellemeyi düsünüyorum i3 6320 ile,bence rx 470 den şaşma 460 a 10 basar !!!!!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı