Intel i3 4130 vs i3 4170

Gtx 770 kullanıyorum. Darboğaz teşkil etmiyor işlemcim. Sadece işlemci ağırlıklı oyunlarda sorun olabiliyor.
GTX 750 Ti daha az FPS vereceği için BF1'de düşüş te daha az olacağı için daha yumuşak şekilde atlatılabilir diye düşünüyorum. Daha önceden ben de i3 4170 kullanıyordum RX 480 ve GTX 1060 ile kullanırken düşüşler can sıkıcı oluyordu. Şuan i5 4690 ve GTX 1060 kullanıyorum ve düşüş sorunu tamamen ortadan kalktı.

GTX 750 Ti daha az FPS vereceği için BF1'de düşüş te daha az olacağı için daha yumuşak şekilde atlatılabilir diye düşünüyorum. Daha önceden ben de i3 4170 kullanıyordum RX 480 ve GTX 1060 ile kullanırken düşüşler can sıkıcı oluyordu. Şuan i5 4690 ve GTX 1060 kullanıyorum ve düşüş sorunu tamamen ortadan kalktı.

Aslında zamanında i5 bir işlemci alıp Gtx 760 alsam mı diye de düşündüm. Genelde upgrade yapan birisi değilimdir. Sistem ölene kadar kullanırım ve sonra yeniden bir sistem toplarım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı