Intel i3 4130K Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Değişik yorumlar var gerçekten. Arkadaşın işlemcisi 4. nesil. İşlemciyi değiştirmeyecek zaten neden i3 6100'e geçin diyorsunuz ? 400 Watt güç kaynağı var o güç kaynağına GTX 950 den fazlası gitmez. R9 380 düşünülebilir ama güç kaynağı yetersiz gelir. Rx 460 da GTX 950'den zayıf.
@kerem111 GTX 950 bütçene göre en iyi kart. R9 380 alırsan sıkıntı yaşarsın güç kaynağından dolayı. O yüzden GTX 950 al.
İ3 4130 islemciyle de bu ekran kartından maximum performans i alabilirim yani değilmi.

Birde beyler bişe daha soricam herseyden emin olmadan almak istemiyorum benim anakart Gigabyte ekran kartı markası olarak hangisini önerirsiniz asus'mu MSI'mi Gigabyte'mi?

Anakart markası ile aynı olmasına gerek yok ekran kartının. Herhangi bir uyuşmazlık performans farkı olmaz. Bence en iyi GTX 950'yi MSI yaptı. Twin Frozr 5 soğutması ve kalitesi ile bana göre en iyisi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı