Intel i3 6098P GTX 950 Sistem Oyun Performansı

Öncelikle güzel sistem toplamışşın. Mavi ekransız oynaman dileğiyle Forumdaki abuk subuk şeylere ban vermeleri benimde canımı sıkmaya başladı artık. Daha az önce açıldı banım. Sadete gelirsek bende aynı işlemciyi kullanmayı düşünüyorum. i3 6100 alacaktım fakat baktım bizim işlemciyle arasında pek fark yok bu işlemci daha ucuz. Ancak gtx 950 alamayacam. Yerine r7 370 almayı düşünüyorum. Şayet 1 ay daha beklerde kyk kredi yatasını beklersem ozaman 950 yi alabilirm ancak inan 1 gün daha bekleyemem. Sence r7 370 kullansam performans yeterli olur mu? Buarada çözünürlüğüm 1440x900 seninkinden 1 tık yukarısı işte. Birde muhtelemen senin monitörde vga. dvı dönüştürcü kullanıyorsundur. Görüntüde dalgalanma oluyor mu?

@ShiftDelete Öncelikle sağ ol.
  • Monitörde dalgalanma bir ara oldu ama kablodan dolayı oldu. Yani dönüştürücü sıkıntı çıkarmadı bana. Şuan gayet güzel pürüzsüz görüntü alıyorum.
  • GTX 950 yerine artık r9 380 alabilirsin. Daha fazla performans daha ucuz. Ama para yetiştiremezsen de RX 460 almanı tavsiye ederim. R7 370 den daha az güç tüketiyor. Daha fazla performans veriyor. Daha pahalı.

Rx 460 sadece dijital görüntü veriyor . Aktif dönüştürücü almam lazımmış onuda kimi olur diyor kimi olmaz diyor. Aslında güzel kart

Öncelikle herkese iyi günler ve Xeaster sistemin hayırlı olsun. EmirAkbal1001 benim. Xeaster kardeşim büyük araştırmalar sonucu geçen hafta GTX 960 aldım. Maalesef bileşenlerde bazı aksilikler olduğunu düşünüyorum. Xeaster Rica etsem benimle iletişime geçebilirmisin?

Hayırlı olsun sistemi anladım kadarıyla 1000 tl ye bile almamışsın. İnşallah sorunsuz kullanırsın.

Adamın yazdıklarını iyi oku kardeş. Eski parçaları satıp onu almış bunu almış... Sen ne saçmalıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…