Intel i3 6098P GTX 950 Sistem Oyun Performansı

Geç oldu fakat hayırlı olsun. İşlemcinin stok fanının sesi,soğutması nasıl hocam bilgi verir misin ?

kusura bakma bildirim gelmiyor nedense. Beni steamden eklersen daha iyi yardımcı olabilirim.
Steam Community :: Xeaster
Hayırlı olsun sistemi anladım kadarıyla 1000 tl ye bile almamışsın. İnşallah sorunsuz kullanırsın.
Teşekkürler. O kadar da olmadı ama sadece kasa alacağım paraya 18" monitör 2+1ses sistemi 250 tl ye de mouse klavye aldım. Kârlı oldu.

Gta 5 de videoyu kapattığinda kaç fpsye çıkıyor ve hiçbir oyunda kasma yaşıyor musun?
NVidia nın shadowplay özelliği ile çektiğim için FPS kaybı en fazla 3-5 olur. Normalde ise 1300*700 küsüratları hatırlayamadım max ayar msaa x4 de rahat +50 fps oynuyorum.
Geç oldu fakat hayırlı olsun. İşlemcinin stok fanının sesi,soğutması nasıl hocam bilgi verir misin ?
Stok fan normal de sessiz ve 60 dereceyi geçmiyordu. Ama geçen ay yani yılın en sıcak günlerin de biraz ısınma yapmaya başladı. Benim kasada egzoz fan yoktu sorun buydu muhtemelen ama ben hyperx t4 de satın aldim. Daha rahat.

Tamam. Steam'sen mesajlaşırız.

Adım Emir Akbal.

Steam'de alışveri yapmadığım için üyeliğim kısıtlı. İstersen telefon numaranı verebilir misin?

400W güç kaynağı GTX 950 + i3 6098P'ye yetiyor mu ?
Ben GTX 750 Ti + i3 6098P'ye 500W güç kaynağı aldım galiba hata yaptım
Dostum imzan da ki sistemin aynısını ben de toplayacağım memnun musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…