Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Upgrade Yapmak

Amd ekran kartları artık eskisi kadar ısınmıyor ve sapphire nitro serisi gerçekten başarılı bilmeden konuşmayın.
Ceza yemekten usandım, bana mana bulmayın, ben kendi kullandığım kartı öneriyorum. Lütfen sizde okuduğunuz şeylerle gelmeyin, tecrübe edindiğiniz şeylerle insanlara daha iyi yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler.

Hocam bu arada r9 380 Fps konusunda 960'ın gerisinde kalıyor. 380x biraz daha doğru diyebiliriz.

Güle güle kullan kardeşim. Bir sorun olmaz zaten. Bugün birisi bilgisayar satın alacaksa gtx 960 önerilmemeli . Benim söylemeye çalıştığım bu. Gtx 950 alarak daha ucuza yakın bir performans alınıyor.
Ayrıca ısınma olayını falan bırakın. Aynı şeyi söylemekten bıkmadınız. Varsa kanıtınız görelim.

2 3 fps mi ? Test videolarını tekrar izlemeni öneririm ve r9 380 gtx 950 ile kesinlikle eş değer değil.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@WiDuhra Fanlık yapma, 2 GB yeterli o kartlar için DDR4 sistemlerde VRAM yetmedi anlarda RAM'ler devreye giriyor. AMD'de ısınma sorunu yok. Fanlık yapıp, markayı kötülemeyin, R9 380 senin kartından daha başarılı bir kart, ister kabul et, ister inkar et, gerçekler değişmez. GTX 960 fiyat performans ürünü değil. Sizin gibi Nvidia kullanıp sonra markayı sonuna kadar savunan kullanıcıları anlamak zor.
@Silinen üye R9 380, GTX 960'dan daha performanslı bir kart, yanlış bilgi verme.

Bir şeyleri tecrübe etmeden de akıl ve mantık yoluyla bulabilirsin. Her şeyi tecrübe ederek bulacaksak camdan aşağı atla bakalım ölüyor musun (!) sonuçta tecrübe etmeden bilemezsin.

2 kartıda kullandım hocam. r9 380 ile 60Fps aldığım yerde 960 ftw kartında 65 falan aldım

Evga gtx 960 ftw e verecek paraya , gtx 970 alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Açık ve net R9 380 daha üstün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…