Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Upgrade Yapmak

Amd ekran kartları artık eskisi kadar ısınmıyor ve sapphire nitro serisi gerçekten başarılı bilmeden konuşmayın.
Ceza yemekten usandım, bana mana bulmayın, ben kendi kullandığım kartı öneriyorum. Lütfen sizde okuduğunuz şeylerle gelmeyin, tecrübe edindiğiniz şeylerle insanlara daha iyi yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler.

Test videolarından, karşılaştırma sitelerinden, forumda ki yorumlardan bahsetmiyorum. Ekran kartının
BU modelini kullanıyorum. Birinci ağızdan konuşmak gerekirse bu kart beni birkez dahi yarı yolda bırakmadı, illaki fazla fps alıcam diyorsan R9 380 falan al + psu parası ver + evini ısıtıcak güzel bi kasan olsun.
Hocam bu arada r9 380 Fps konusunda 960'ın gerisinde kalıyor. 380x biraz daha doğru diyebiliriz.

Test videolarından, karşılaştırma sitelerinden, forumda ki yorumlardan bahsetmiyorum. Ekran kartının
BU modelini kullanıyorum. Birinci ağızdan konuşmak gerekirse bu kart beni birkez dahi yarı yolda bırakmadı, illaki fazla fps alıcam diyorsan R9 380 falan al + psu parası ver + evini ısıtıcak güzel bi kasan olsun.
Güle güle kullan kardeşim. Bir sorun olmaz zaten. Bugün birisi bilgisayar satın alacaksa gtx 960 önerilmemeli . Benim söylemeye çalıştığım bu. Gtx 950 alarak daha ucuza yakın bir performans alınıyor.
Ayrıca ısınma olayını falan bırakın. Aynı şeyi söylemekten bıkmadınız. Varsa kanıtınız görelim.

Ram olarak 2133Mhz'den yukarısını zaten anakartın karşılamayacağı için almana gerek yok, 2133Mhz zaten yeterli olacaktır. Everest kasa yerine ben de diğer arkadaşlar gibi CM almanı öneririm. Tam uyumluluk konusunda ise 2133Mhz Ram ile tam uyum almış olursun.
Sistemde uyumluluğunu dert etmene gerek olmayan belkide tek parça ekran kartıdır. İstersen Amd, istersen Nvidia tak. Amd r9 falan dediğin bir çok seçenek var. r9 380 takabilirsin. Kendisi GTX 960'dan 2-3 FPS az alıyor yani GTX 950'nin eş değeri gibi diyebiliriz. E tabi bütçen yetiyor ise r9 380x'i öneririm o da 960'ın biraz üstünde kalıyor.
Sapphire, Amd markasını Türkiye'de temsil eden marka diyebiliriz. Alabilirsin tabi ki.
2 3 fps mi ? Test videolarını tekrar izlemeni öneririm ve r9 380 gtx 950 ile kesinlikle eş değer değil.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@WiDuhra Fanlık yapma, 2 GB yeterli o kartlar için DDR4 sistemlerde VRAM yetmedi anlarda RAM'ler devreye giriyor. AMD'de ısınma sorunu yok. Fanlık yapıp, markayı kötülemeyin, R9 380 senin kartından daha başarılı bir kart, ister kabul et, ister inkar et, gerçekler değişmez. GTX 960 fiyat performans ürünü değil. Sizin gibi Nvidia kullanıp sonra markayı sonuna kadar savunan kullanıcıları anlamak zor.
@Silinen üye R9 380, GTX 960'dan daha performanslı bir kart, yanlış bilgi verme.

Ceza yemekten usandım, bana mana bulmayın, ben kendi kullandığım kartı öneriyorum. Lütfen sizde okuduğunuz şeylerle gelmeyin, tecrübe edindiğiniz şeylerle insanlara daha iyi yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler.
Bir şeyleri tecrübe etmeden de akıl ve mantık yoluyla bulabilirsin. Her şeyi tecrübe ederek bulacaksak camdan aşağı atla bakalım ölüyor musun (!) sonuçta tecrübe etmeden bilemezsin.

@WiDuhra Fanlık yapma, 2 GB yeterli o kartlar için DDR4 sistemlerde VRAM yetmedi anlarda RAM'ler devreye giriyor. AMD'de ısınma sorunu yok. Fanlık yapıp, markayı kötülemeyin, R9 380 senin kartından daha başarılı bir kart, ister kabul et, ister inkar et, gerçekler değişmez. GTX 960 fiyat performans ürünü değil. Sizin gibi Nvidia kullanıp sonra markayı sonuna kadar savunan kullanıcıları anlamak zor.
@Silinen üye R9 380, GTX 960'dan daha performanslı bir kart, yanlış bilgi verme.
2 kartıda kullandım hocam. r9 380 ile 60Fps aldığım yerde 960 ftw kartında 65 falan aldım

3ce4975bb53c7d2f86060fe8619c7edf.jpg

67bb9c7a4d5e8e1d58acffdce965f1e2.jpg

Evga gtx 960 ftw e verecek paraya , gtx 970 alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Açık ve net R9 380 daha üstün.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı