Intel i3 6100 GTX 960 Sistem Ani FPS Düşüşü

tekinesad

Hectopat
Daha fazla  
2500 TL oyun bilgisayarı rehberindeki parçaların toplamına sahibim. Bugün kurcalama imkanı buldum ve ETS 2 oyununda en yüksek ayarlarda oynamaya başladım. İlk zamanlar 50 FPS altına düşmezken 2 dk sonra 25 FPS'leri gördüm ve oynanacak gibi değildi. Bu sorunun sebebi nedir ve nasıl çözerim? Lütfen yardim eder misiniz?

Not: İşletim sistemim Windows 10. Ekran kartımın ısı değerleri gayet normal ve sorunun neden kaynaklandığını bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Easy programını kurup eksik ve güncel olamyan sürücüleri kontrol edin. Büyük ihtimalle güncel değildir. Eğer öyle ise Driver Easy programına crack bulup güncelleyebilirsiniz.

Driver Easy programını kurup eksik ve güncel olamyan sürücüleri kontrol edin. Büyük ihtimalle güncel değildir. Eğer öyle ise Driver Easy programına crack bulup güncelleyebilirsiniz.

Bence herhangi bir programdan güncellemeye gerek yok ekran kartını Nvidia veya amd nin sitesine girerek diğer donanimlari da aygıt yoneticisine girip ünlem işareti olanlara tıklayıp donanım kimliği gibi kodu tarayıcıya yapıştırıp indirebilirsiniz.

Ben driverlari kutu iceriginden cikan cd uzerinden yuklemistim. Bugun sabah dediginiz gibi nvidia nin kendi programindan driverlari guncelleyince sorunum gercekten cozuldu yardim eden arkadaslara cok tesekkur ederim iyi sosyaller...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı