Intel i3 6100 R9 380 Sistem GTA 5 Optimum Performans Ayarları

icer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
  • 8 GB RAM
  • R9 380 Strix Ekran Kartı
  • Intel i3 6100 3.70 GHz İşlemci
  • 60 Hz Samsung Monitör 1920x1080
GTA 5'te yüksek ve tatmin edici grafik kalitesi ile en uygun hangi ayarlarda oynamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Population Density'den biraz kısarak very high ayarlarda açmak mümkün. Eğer 2GB modelini kullanıyorsanız 2400MB'a kadar bellek aşımında çok fazla sıkıntı yaşamazsınız ancak yine de anlık fps düşüşleri-takılmalar gibi hatalar yaşayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada r9 380 ile neredeyse aynı performansı veren (ortalama 2-3 fps daha düşük performans) r9 285'in high ayarlarda testini görebilirsiniz. Ekran kartı modeliniz 4GB ise population density ayarını sona getirseniz bile ortalama 40-60fps arasında oynayabileceğinizi tahmin ediyorum.
Ancak @Akın Tahta 'nın da dediği gibi, en güzel ayar deneme-yanılma ile bulduğunuz optimum ayarlardır :)

Verdiğiniz değerli cevaplar için çok teşekkür ederim. Ekran kartım 4gb modeli. Ortalama 40 fpslerde oynuyorum şuanlık. Teşekkürler tavsiyeleriniz için :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı