Intel i3 9100F ekran kartı olmadan oyun oynatır mi?

Ryzen 5 3400G sadece APU için değil, güçlü olduğu için tercih edilebilir. Evet stoklarda şu an sıfır fiyatı yüksek görünüyor ama yakında düşer. İkinci ele de bakmak lazım. İşlemciye kolay kolay bir şey olmaz.
Ayrıca i3-9100 UHD 630'lu işlemci de 3400G'ye yakın fiyatta.
Arkadaş 9100F alacağını belirtmiş işte. Siz 9100 alacağını düşünüyorsunuz ama. 3400G'nin ne kadar güçlü olduğunu ben de biliyorum merak etmeyin.

Arkadaş 9100F alacağını belirtmiş işte. Siz 9100 alacağını düşünüyorsunuz ama. 3400G'nin ne kadar güçlü olduğunu ben de biliyorum merak etmeyin.
i3-9100F'de APU var mı diye sormuş. Yani arkadaşta GPU yok, APU işlemci arıyor sanırım. O yüzden i3-9100f almaz. Alırsa da GPU almak zorunda.
Şu an en iyi APU işlemci Ryzen 5 Pro 3400G. Fiyatına değer. Şurada sıfırı 1.200 lira: AMD Ryzen 5 Pro 3400G 3.7/4.2GHz AM4 - MPK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bütçe belirtmemiş. Uygunsa alır, değilse biz ne yapalım.

Önerim Ryzen İşlemci Almanız Intel HD Grapichs Olsa Bile Oyunlarda Çok Düşük FPS Alırsınız.
Önerdiğim Ryzen İşlemci İse Anakart Almadıysanız Ryzen 5 3400G.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı