Intel i5 10TH Office 365 kasma sorunu

ben nurettin

Femtopat
Selam, bundan birkaç gün evvel 8 GB RAM, 512 GB SSD ve Intel i5 10TH Gen. Özelliklerine sahip bir dizüstü bilgisayar aldım ve içerisine Windows 10 Home kurulumunu yaptım. Bilgisayarla uzaktan eğitim derslerimi ve ödevlerimi yapacağımdan Office 365 uygulamalarını da indirdim ve üniversitemin bana verdiği hesapla giriş yaptım. Programların açılmasında bir sorun olmadı kısa bir sürede sorunsuz açıldılar ancak tüm uygulamalar (Word, PowerPoint, Excel..) kasıyordu. Örneğin Word'de yazdığım yazılar ekranda geç beliriyor verdiğim komutlar geç yerine geliyor. Bu uygulamalar açıkken bilgisayar normal seyrinde çalışıyor yani ısınma ve fanın hızlı dönmesi gibi sorunlar yok. Office uygulamaları dışında bilgisayarımda herhangi bir donma-kasma sorunu yok. Cevaplayan ve yardımcı olan dostlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayarımın markası Lenovo ve modeli Thinkpad E15
->8 GB RAM
->512 GB SSD
->i5 10. nesil işlemci
->AMD RX640 ekran kartı
->Windows 10 Home işletim sistemi (deneme sürümü)

Çözüm
Tekrardan selam, Office 365 kasma sorunumu Allah'a şükür çözdüm ve benden başka aynı sorunu yaşayan olursa diye buraya çözümü bırakmak istiyorum:

öncelikle dizüstü bilgisayarımın Free-dos olduğunu ve Windows 10 Home kurulumunu kendimin yaptığını söylemiştim. Hemen ardından Windows Güncellemeler kısmından bilgisayarımı güncelledim ve hemen Office kurulumunu da yaptım ancak Office uygulamaları kasmaktaydı. Çünkü Windows tüm sürücüleri en güncel haliyle yüklememişti. Lenovo'un kendi sitesinden "AMD Radeon RX 640" ve "Intel UHD Graphics" sürücülerinin en güncel olan sürümlerini yükledim. Şu an Office uygulamalarını kasmadan kullanabiliyorum.​
Selam, bundan birkaç gün evvel 8 GB RAM, 512 GB SSD ve Intel i5 10TH gen. Özelliklerine sahip bir dizüstü bilgisayar aldım ve içerisine Windows 10 Home kurulumunu yaptım. Bilgisayarla uzaktan eğitim derslerimi ve ödevlerimi yapacağımdan Office 365 uygulamalarını da indirdim ve üniversitemin bana verdiği hesapla giriş yaptım. Programların açılmasında bir sorun olmadı kısa bir sürede sorunsuz açıldılar ancak tüm uygulamalar (Word, PowerPoint, Excel..) kasıyordu. Örneğin Word'de yazdığım yazılar ekranda geç beliriyor verdiğim komutlar geç yerine geliyor. Bu uygulamalar açıkken bilgisayar normal seyrinde çalışıyor yani ısınma ve fanın hızlı dönmesi gibi sorunlar yok. Office uygulamaları dışında bilgisayarımda herhangi bir donma-kasma sorunu yok. Cevaplayan ve yardımcı olan dostlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayarımın markası Lenovo ve modeli Thinkpad'e15.
->8 GB RAM.
->512 GB SSD.
->i5 10. nesil işlemci.
->AMD RX640 ekran kartı.
->Windows 10 Home işletim sistemi (deneme sürümü)

Office 2019 ve 2016 sürümlerini denemenin tavsiye ederim. Kasma durumu olmayabilir.

Tekrardan selam, Office 365 kasma sorunumu Allah'a şükür çözdüm ve benden başka aynı sorunu yaşayan olursa diye buraya çözümü bırakmak istiyorum:

öncelikle dizüstü bilgisayarımın Free-dos olduğunu ve Windows 10 Home kurulumunu kendimin yaptığını söylemiştim. Hemen ardından Windows Güncellemeler kısmından bilgisayarımı güncelledim ve hemen Office kurulumunu da yaptım ancak Office uygulamaları kasmaktaydı. Çünkü Windows tüm sürücüleri en güncel haliyle yüklememişti. Lenovo'un kendi sitesinden "AMD Radeon RX 640" ve "Intel UHD Graphics" sürücülerinin en güncel olan sürümlerini yükledim. Şu an Office uygulamalarını kasmadan kullanabiliyorum.​

Çözüm

Hocam çok teşekkürler tavsiyen için. Office'i silip yükledim, Windows güncellemelerini falan kontrol ettim ancak ekran kartını güncellemek hiç aklıma gelmemişti. Güncelledim ve benim de sorunum çözülmüş oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı