Intel i5 12400 yerine işlemci önerisi

efeacarr

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim i5 12400F arada FiveM oynuyorum, insanların çok olduğu kısımlarda FPS bir anda 30 40 civarına kadar düşüyor, hatta FPS düşmesi yiyip 5 10 saniye olduğum yerde takılı kaldığımı bile hatırlıyorum, bu sorundan kaynaklı işlemcimi değişmeyi düşündüm sizce yerine ne alınır? *1700 soket (eğer mantıklı bir karar olursa işlemci ve anakart değişebilirim)

Darboğaz yoksa sistemde gerek yok bence. Eğer illa değiştirmeyi düşünüyorsanız ve bütçe de varsa AM4 ya da AM5 soket geçmeniz iyi olacaktır.

İşlemcim i5 12400F arada FiveM oynuyorum, insanların çok olduğu kısımlarda FPS bir anda 30 40 civarına kadar düşüyor, hatta FPS düşmesi yiyip 5 10 saniye olduğum yerde takılı kaldığımı bile hatırlıyorum, bu sorundan kaynaklı işlemcimi değişmeyi düşündüm sizce yerine ne alınır? *1700 soket (eğer mantıklı bir karar olursa işlemci ve anakart değişebilirim)

Peki sorunun FiveM serverinde de olduğunu düşündünüz mü hiç?

Peki sorunun FiveM serverinde de olduğunu düşündünüz mü hiç?

Birkaç arkadaşımda benden daha düşük seviye sistem var onlarda böyle bir sorun yaşanmıyor sebebini çözemedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum…

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı