Intel i5 12400F + RTX3070 alınır mı?

İlk attığınız sistem 30 bin liraya 3070’li sistem falan alınmaz. Bütçeniz 30 bin lira ise biraz bekleyin 3080/ti sistem satılıyor ara ara o fiyatlara.
Ha 3070’li alacağım diyorsanız black friday bekleyebilirsiniz. 20 bin civarına düştüğüne bizzat şahidim o sistemlerin.
Dandik bir 750w alacağınıza kaliteli bir 650w gold+ psu alın her türlü işinizi görür.2k monitör tavsiye etmem. Benim deneyimlerime göre 1080 p ile 2 k arasında ahım şahım bir fark yok fakat 4 k ile arada baya bir fark var. Tavsiyem 4-5 yıllık sizi 1080p’de sıkıntısız götürecek 3060 ti bir sistem alın. 4-5 yıl hatta belki 6-7 yıl sonra rtx 5000 serisinden bir ekran kartı alır direkt 4 k oyunculuğa geçersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. Para konusunda pek darda değilim hocam Allah'a şükür.

1080p. 2K kullanmış biri olarak aralarında bir fark görememiştim.

Tamam 3070 Ti kullanabilirsiniz 2K da 8 GB VRAM yetmiyor.

Sinerji'den bir şey almak için tekrar düşünün. Aşağıdaki linke tıklayarak nasıl bir firma olduğunu anlayabilirsiniz.

1 kişiye denk gelmiş olabilir. Ayrıca Şikayetvar sa şikayet olmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…