Intel i5 12400F + RTX3070 alınır mı?

Sinerji'den bir şey almak için tekrar düşünün. Aşağıdaki linke tıklayarak nasıl bir firma olduğunu anlayabilirsiniz.

Geçmiş olsun hocam.

Şikayetvar da her şirketin şikayeti var. Sirenin amacı o. Yani kimse Şikayetvar'a memnuniyetini yazmıyor.
Neyse arkadaşın konusu altında tartışma yapmayacağım fakat son olarak şunu söyleyim; firmanın çözümlerine bakın Şikayetvar'dan, tam bir fiyasko. Ben uyarmak istedim arkadaşı, siz neden alındınız onu anlamadım.

@Sere ustam bu aldığım linkteki işlemcinin stok soğutucusu var mıydı?
I5-12400F'in stok soğutucusu var ve sırf oyun için yetecektir. Ayrıca dediğim gibi eğer işlemciyi zorlayacaksanız ve daha soğuk çalışsın diyorsanız bu işlemci soğutuculara göz atabilirsiniz. Sıvı soğutma değiller bu arada, sıvı soğutma gereksiz derecede fazla olur i5-12400F için.

veya

Bütçenize göre alabilirsiniz.

I5-12400F'in stok soğutucusu var ve sırf oyun için yetecektir. Ayrıca dediğim gibi eğer işlemciyi zorlayacaksanız ve daha soğuk çalışsın diyorsanız bu işlemci soğutuculara göz atabilirsiniz. Sıvı soğutma değiller bu arada, sıvı soğutma gereksiz derecede fazla olur i5-12400F için.

veya

Bütçenize göre alabilirsiniz.
Bugünü bir düşününce bir anlığına çok çabuk düşünüp almışım gibime geldi hocam. Oyun oynarken ara sıra ufak tefek yayınlar açabilirim (fazla yormam) diye işlemciye soğutucu almadım mevcut kasadakini kullanırım diye düşündüm fakat sonradan aklıma şüphe düştü.

Son düzenleme:
Bugünü bir düşününce bir anlığına çok çabuk düşünüp almışım gibime geldi hocam. Oyun oynarken ara sıra ufak tefek yayınlar açabilirim diye işlemciye soğutucu almadım mevcut kasadakini kullanırım diye düşündüm fakat sonradan aklıma şüphe düştü.
Sorun nedir? Attığım soğutuculardan birini veya kendiniz başka bulup ve alıp takabilirsiniz, çok pahalı değiller ancak herhangi bir stok soğutucudan daha iyi oluyorlar zaten. Sıvı soğutmaya ihtiyacınız yok, hava soğutma yeter.

Ayrıca o sistemde özelleştirme kısmında sadece sıvı soğutma eklenebiliyordu zaten

Son düzenleme:
Sorun nedir? Attığım soğutuculardan birini veya kendiniz başka bulup ve alıp takabilirsiniz, çok pahalı değiller ancak herhangi bir stok soğutucudan daha iyi oluyorlar zaten. Sıvı soğutmaya ihtiyacınız yok, hava soğutma yeter.

Ayrıca o sistemde özelleştirme kısmında sadece sıvı soğutma eklenebiliyordu zaten
Sorun yok. Oyunlarda çok ısınmaz diyorsanız böyle kalsın hocam. Yoksa attığınız linklerden alayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı