Bu sistem alınır mı? Bütçe 35.000 TL. INTEL I5 14400F-RTX 4060 TI-H610M H V2-1TB M.2 SSD-32GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör: 

Alınmaz.Alınır RAM kötü CL46 olduğu için.

neden alınmaz ?Alınmaz.
![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
SSD Yükseltmesi ile alabilirsiniz.
Neden alınmaz?
4060 Ti 8 GB gibi bir karta, h serisi bir anakarta, CL46 bir RAM'e, ısınan bir işlemciye stok fana, o kadar para verilmez?
Sen söyler misin neden alınır?
AMD kadar ısınan bir işlemci yoktur AMD kadar mavi ekran ve saçma sapan hata veren bir erkan kartıda yok.
Bütçemiz kısıtlı bu bütçede giriş seviye alınır.
Herhangi bir kanıtınız var mı?
7500F ve 7700XT gibi şeyleri eski AMD ile karşılaştırmayın.
Bırak 4060 Ti 8 GB gibi bir kartı 4060 Ti 16 GB gibi bir karttan daha iyi bir kart.
4070 ile çoğu oyunda eşit gidiyor hatta.
Savunulacak bir tarafı yok sistemin 14. nesil bir işlemciden bahsediyorsunuz ve ısınan taraf AMD mi oluyor?
Yaptığınız fanboyluk.
NVIDIA VRAM yok demeyin, AMD işlemcisinde ön bellek ekran kartında VRAM'i fazla tutuyor bir de watt değerleri fazla olur ekran kartında.
Boş, AMD çilesi çekilmez. AMD ekran kartı alınmaz, NVIDIA daha iyi bu konuda daha iyi çalışıyor. AMD'nin işlemcisi alınır ancak.
VRAM'den bahsetmedim bile?
Watt değerine gelirsek 3000 serisi ile 6000 serisine bir bakın derim hangisi daha çok güç çekiyor?
3080 350 gibi değerler çekerken 6900XT 250 300 gibi değerler çekiyor.
Her konuda AMD kötülüyorsunuz boş yere cevap vermeyeceğim.
Konu sahibi test videolarına bakarak AMD'nin çok daha iyi olduğunu görecektir.
500 serisi kart kullanıp pişman olmuşsunuz tamamen kötülüyorsunuz.
Ben burada NVIDIA kullanıyorum ama AMD öneriyorum neyin ne olduğunu biliyorum yani.
Ayrıca uslübünüzü düzeltin.
VRAM'den bahsetmedim bile?
Watt değerine gelirsek 3000 serisi ile 6000 serisine bir bakın derim hangisi daha çok güç çekiyor?
3080 350 gibi değerler çekerken 6900XT 250 300 gibi değerler çekiyor.
Her konuda AMD kötülüyorsunuz boş yere cevap vermeyeceğim.
Konu sahibi test videolarına bakarak AMD'nin çok daha iyi olduğunu görecektir.
500 serisi kart kullanıp pişman olmuşsunuz tamamen kötülüyorsunuz.
Ben burada NVIDIA kullanıyorum ama AMD öneriyorum neyin ne olduğunu biliyorum yani.
Ayrıca uslübünüzü düzeltin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.