Intel i5 14400F - RTX 4070 Super'li sistem nasıldır?

Emirhan Zengin

Kilopat
Daha fazla  
Hocam selamlar,

Şu sistemi anakartı MSI Pro B760M-P yaparak, SSD ve RAM'i iyileştirerek aldım. DDR5 tercih edecektim fakat 7500F ellerinde yoktu ve sistemi oyun oynamak için tercih ettiğimden dolayı DDR4'te karar kıldım. 2K bir monitörüm var bu sistem beni 5 sene hiç kafa ağrıtmadan götürür mü? Teşekkürler.

Hocam selamlar,

Şu sistemi anakartı MSI Pro B760M-P yaparak, SSD ve RAM'i iyileştirerek aldım. DDR5 tercih edecektim fakat 7500F ellerinde yoktu ve sistemi oyun oynamak için tercih ettiğimden dolayı DDR4'te karar kıldım. 2K bir monitörüm var bu sistem beni 5 sene hiç kafa ağrıtmadan götürür mü? Teşekkürler.
5 sene götürür fakat ddr5 imkani olursa onu tercih edin.

Aynı fiyata DDR5 olanı vardı.
Hocam ben de o amaçla gitmiştim ama hem Intel tercih etmek istediğim için hem de ellerinde olmadığı için bu sistemi tercih ettim.

Hocam performans testlerinde ufak da olsa daha fazla performans puanı vardı. Oradaki arkadaş da Intel'i önerdi. O yüzden tercih ettim.

Hocam performans olarak cok cok yakınlar ki oyunlarda 7500F onbellegi sayesinde önde eğer asıl amacınız render vs değilse hem soket avantajından (Intel 15. nesil ile yine soket değişecek anakartiniz elinizde kalacak) hem de DDR5'in ileri dönük olmasindan dolayi AMD tercih etmenizi öneririm.

Hocam performans olarak cok cok yakınlar ki oyunlarda 7500F onbellegi sayesinde önde eğer asıl amacınız render vs değilse hem soket avantajından (Intel 15. nesil ile yine soket değişecek anakartiniz elinizde kalacak) hem de DDR5'in ileri dönük olmasindan dolayi AMD tercih etmenizi öneririm.
Hocam işlemciden ziyade anakarta takılmıştım sistemi muhtemelen yükseltmem değiştiririm ama şu an oyunlarda aldığım performansı etkiler mi tam bir cevap bulamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı