Intel i5 14400F RTX 4070s CS2'de düşük FPS veriyor

Aklıma geldi CS ayarları değişmiş olabilir. Büyük güncellemler geldi.

Evet bayağı sıkıntılı oldu oyun o güncellemeden sonra ms çıkıyor bende sürekli bazılarında FPS düşmesi var.

Hocam geldi de bu kadar FPS dusmesı normal midir acaba bir sorun mu var yazılımsal olarak driver falan olabılırmı format atmayı deneyecegım.

i5 14400F ile alakalı bir sorun olabılır mı?

Eğer bu FPS düşmesi sadece CS2'de ise bekleyeceksiniz düzeltirler en fazla 1 aya bende sırf bundan dolayı girmiyorum ama başka oyunlarda da varsa sıkıntı sizdedir sürücüleri güncelleyin ve format atın isterseniz.

hocam geldıde bu kadar fps dusmesı normal midir acaba bir sorunmu var yazılımsal olarak driver falan olabılırmı format atmayı deneyecegım

i5 14400F ile alakalı bir sorun olabılırmı ?
Formattan zarar gelmez, önce driverları güncelle nvdia düzeltmeler yapmıştı, ayrıca 14.nesil işlemcilerle ilgili bir sorun duymuştum 4 ay falan oluyor ama

Eğer bu FPS düşmesi sadece CS2'de ise bekleyeceksiniz düzeltirler en fazla 1 aya bende sırf bundan dolayı girmiyorum ama başka oyunlarda da varsa sıkıntı sizdedir sürücüleri güncelleyin ve format atın isterseniz.
hangı oyunda fps değerlermı kontrol etmem lazım valorant uygun mudur ?

Formattan zarar gelmez, önce driverları güncelle nvdia düzeltmeler yapmıştı, ayrıca 14.nesil işlemcilerle ilgili bir sorun duymuştum 4 ay falan oluyor ama
hocam driverlar guncel nvdia duzenlemeler derken onedir pek bi bilgim yok
14. nesıl sorunlar vardı kaldırıldı onlar onlar hakkında bır sorun yok mavi ekran sorunuydu

Hangı oyunda FPS değerlermı kontrol etmem lazım Valorant uygun mudur?

Genelde oynadığınız ve sabit FPS aldığınız birkaç oyunda da drop varsa sıkıntı sizde mesela Valorant'ta 900 FPS alıyorsanız 800 FPS'ye düştüyse evet bir sıkıntı vardır.

Genelde oynadığınız ve sabit FPS aldığınız birkaç oyunda da drop varsa sıkıntı sizde mesela Valorant'ta 900 FPS alıyorsanız 800 FPS'ye düştüyse evet bir sıkıntı vardır.
hocam hiç valorant oynamadım :( nasıl bilebılırım hayatım boyunca sadece cs oynadım valorant bende yok napmamı onerırsınız

hocam hiç valorant oynamadım :( nasıl bilebılırım kaç fps alabılecegımı

hayatım boyunca sadece cs oynadım valorant bende yok napmamı onerırsınız

Hocam hiç Valorant oynamadım :( nasıl bilebılırım hayatım boyunca sadece CS oynadım Valorant bende yok ne yapmamı onerırsınız.

CS dışında bir oyun oynamadınız mı?

Birkaç tane oynamışsınızdır.

Hocam hiç Valorant oynamadım :( nasıl bilebılırım hayatım boyunca sadece CS oynadım Valorant bende yok ne yapmamı onerırsınız.

Hocam o zaman isterseniz bekleyin belki sorun csdendir beklemek istemiyorsanız format atın ama sorun CS2deyse yine bekleyeceksiniz formattan sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı