Intel i5 2300, RX 560'a darboğaz yapar mı?

Bütçeniz yetiyorsa RX 560 daha avantajlı olacaktır. 4 GB olması büyük avantaj. Güç kaynağınız eski ve dandikse yetersiz gelecektir.

@BerkayBeyy 12V kanalından en az 180W verebiliyorsa elindeki PSU yeterli gelecektir. PSU üzerindeki etikette değerler yazıyor. Oranın fotoğrafını atabilir misiniz?

Reis adamın işlemcisi 95W tüketiyor ekran kartı 75 tüketiyor topladığımızda 170W gibi bir tüketim ortaya çıkıyor geriye kalan HDD SSD RAM fanlar falan 10W çekmeyeceğine göre 180W yetersiz gelir diye düşünüyorum.

Reis adamın işlemcisi 95W tüketiyor ekran kartı 75 tüketiyor topladığımızda 170W gibi bir tüketim ortaya çıkıyor geriye kalan HDD SSD RAM fanlar falan 10W çekmeyeceğine göre 180W yetersiz gelir diye düşünüyorum.
Onlar 12V kanalından güç çekmiyor. Onlar için 3.3V ve 5V kanalları var.

Anakart ve fanlar 12V kanalını kullanabilir. Onlar da çok güç çekmez gibi geliyor. Tabi dediğim gibi 180W minimum değer. PSU en azından 12V kanalından 200W veriyorsa garanti olur.

RX 560 2 GB ve GT 1030 2 GB performans karşılaştırmalalarını izleyebilirsiniz. RX 560 ekran kartının 4 GB modelini alırsanız, GT 1030 ekran kartından 20 FPS daha fazla alacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20200612_092349.jpg
    IMG_20200612_092349.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 48
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı