WhatWereYouThinking
Hectopat
Daha fazla
Yakın bir tarihte sistemime biraz yükseltme yapmak istiyorum. Açıkcası işlemci fiyatları biraz pahalı olduğu için ve DDR3'den DDR4'e geçmem biraz pahalıya patlayacağı için ekran kartı, SSD ve monitöre yöneleceğim sistemim bu;
Intel i5 3470
Msi b75ma-p45
8 Gigabyte Kingston RAM 4x4 olarak
ASUS GTX 650 Ti Boost
320 GB HDD
Thermaltake 550W power supply
ve 19" LCD bir monitör
Oynadığım oyunlar genelde MMORPG, DotA, H1Z1 arada BF3 vs CSGO gibi oyunlar diyebilirim.
Sorum şu bu işlemci beni daha ne kadar idare edebilir ? Şu anda GTX 1050 ti'ye sıcak bakıyorum onu alacak olursam eğer HDMI girişli bir monitör almak zorunda kalacağım. Ne yazık ki yeni çıkan bilgisayar bileşenlerini takip etme imkanım olmadı o yüzden size danışmak istiyorum ortalama 1500 TL civarı bir bütçem var sizlerin ekran kartı, monitör ve SSD tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Intel i5 3470
Msi b75ma-p45
8 Gigabyte Kingston RAM 4x4 olarak
ASUS GTX 650 Ti Boost
320 GB HDD
Thermaltake 550W power supply
ve 19" LCD bir monitör
Oynadığım oyunlar genelde MMORPG, DotA, H1Z1 arada BF3 vs CSGO gibi oyunlar diyebilirim.
Sorum şu bu işlemci beni daha ne kadar idare edebilir ? Şu anda GTX 1050 ti'ye sıcak bakıyorum onu alacak olursam eğer HDMI girişli bir monitör almak zorunda kalacağım. Ne yazık ki yeni çıkan bilgisayar bileşenlerini takip etme imkanım olmadı o yüzden size danışmak istiyorum ortalama 1500 TL civarı bir bütçem var sizlerin ekran kartı, monitör ve SSD tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: