Intel i5 4460 için ekran kartı tavsiyesi

Daha fazla  
Arkadaşlar ikinci el bilgisayar aldım. Genelikle eski oyunları oynamak için almıştım. Şu an bilgisayarda NVIDIA GTX 750 Ti bulunuyor. Ekran kartını yükseltmek istiyorum. Bu işlemciye en iyi yakışan ekran kartı hangisi?

Intel i5 4460.
GTX 750 Ti.
16 GB DDR3 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ikinci el bilgisayar aldım. Genelikle eski oyunları oynamak için almıştım. Şu an bilgisayarda NVIDIA GTX 750 Ti bulunuyor. Ekran kartını yükseltmek istiyorum. Bu işlemciye en iyi yakışan ekran kartı hangisi?

Intel i5 4460.
GTX 750 Ti.
16 GB DDR3 RAM.

1050 Ti üstü darboğaz yapabilir. Aynı işlemciyi kullanıyordum. 1050 Ti ile uyumlu çalışıyorlardı.

Intel i5 4460.
GTX 750 Ti.
16 GB DDR3 RAM.
Ben, PSU yetmediği için GTX 1650 almıştım, şuan da onu kullanıyorum. Eğer PSU yeterliyse rx580, 1650S olabilir

1050 ti,rx 570 yada gtx 1650 en ideal kartlar.Dediğim gibi üstü biraz darboğaz yapacaktır.Sıkıntı olmaz dersen rx 580,1060 ve ya 1650s alabilirsin.
Tavsiyeleriniz icin teşekkürler. Dedikleriniz ekran kartları araştırıp. Sıfır varsa alırım yoksa'da temizinden bulursam alırım.

Tavsiyeleriniz icin teşekkürler. Dedikleriniz ekran kartları araştırıp. Sıfır varsa alırım yoksa'da temizinden bulursam alırım.
Sıfır diye satılanların bir kısmı da sıfır değil. İkinci el alıp temizleyip sıfır diye saçma fiyatlara koyuyorlar. Bu kartları ikinci el alın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı