Intel i5 4460 sistem vs FX 8320 sistem

Sistem 3,664 TL tutuyor galiba. Güzel bir sistem olmuş ellerinize sağlık peki herkes niye bu kadar çok Nvidia öneriyor acaba r9 290 kötü bir kart mı veya yaptığım sistem kötü bir sistem mi ?

Edit: Monitörde hdmi girişi olsa daha iyi olur.

@M.Hakan Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.3,500 tl bütçe monitör, klavye ve mouse dahil ancak dvd okuyucuya gerek yok ssd de sonra alınacak. Birde vatandaki indirimsiz fiyatlar benim için daha öncelikli çünkü ileride yanı ürün indirimde olmayabilir.

Monitör bu olsun arkadaşın sunduğu monitörün 23 inc olanı HDMI neden arıyorsun monitörde ses çıkışı yok ki? DVI aynı kaliteyi sunacaktır sana zaten.
www.hepsiburada.com: AOC i2369V 23" 6ms (Analog+DVI) Full HD IPS LED Monitör Fiyatı
Haklısınız aslında ama o monitörde ps3 de oynamayı düşünüyordum ama ses çıkışı olmadığı için gerek yok aslında bir dönüştürücü ve bir hoparlör bağlarız en kötü.

Alttaki sistemi öneririm.
Not: Tek modül ram tercih etme sebebim anakartta çift ram soketi olması. İleride ekleme yaparsan 4 GB'ı çıkarmak zorunda kalmazsın.

Adsız.jpg

Sistem 3,664 TL tutuyor galiba. Güzel bir sistem olmuş ellerinize sağlık peki herkes niye bu kadar çok Nvidia öneriyor acaba r9 290 kötü bir kart mı veya yaptığım sistem kötü bir sistem mi ?

Edit: Monitörde hdmi girişi olsa daha iyi olur.

öncelikle teşekkür ederim. nvidia seçtim çünkü gtx970 modelini r9 290 dan daha iyi olduğunu düşünüyorum (yalnızca oyun performansı olarak bakılmassa daha iyi kalıyor.) monitörde de dikkat etmemişim hdmi girişine o nu alma arkadaşım tasarımı çerçevesi falan çok hoşuma gitti ama hdmi sayısına bakmamışım özür dilerim diğer arkadaşların önerilerini alabilirsin.Hdmi çok dert değil dersende 23 inçlik olan arkadaşın önerdiğini de tercih edebilirsin.

NOT: yakında amd ler gtx970 i geçebilir dx12 ile bilemiyorum sistem için beklerseniz daha kesin konuşulabilir.

Alttaki sistemi öneririm.
Not: Tek modül ram tercih etme sebebim anakartta çift ram soketi olması. İleride ekleme yaparsan 4 GB'ı çıkarmak zorunda kalmazsın.

Eki Görüntüle 50056

Sizin yaptığınız sisteme bir kaç değişiklik yaparak bu sistemi yaptım. Monitörü hdmi girişli bir televizyon alacağım çünkü o ekranda ps4 de oynayacağım. İşlemciyi de 4460 yaptım çok büyük bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
3600 intel.PNG

Sizin yaptığınız sisteme bir kaç değişiklik yaparak bu sistemi yaptım. Monitörü hdmi girişli bir televizyon alacağım çünkü o ekranda ps4 de oynayacağım. İşlemciyi de 4460 yaptım çok büyük bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Eki Görüntüle 50369

Xigmatek güç kaynağı almamalısın onun dışında sistemde bir problem yok. Zalman güç kaynağı şu an fiyat/performans olarak en iyisi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı