İntel İ5 4460 Sistem

Siz nasıl tercih edeceksiniz. Vatan olabilir. Ama 8 GB alabiliyorsanız ekleyin 30-40 TL daha kesinlikle alın. Sonradan da eklesen çok şey kaybetmezsin aslında ama yapabiliyorsan kesin yap. Hayırlı olsun. :)

@Buğra tulpar 8 mb önbellek, 7200rpm, 160 gb. tam olarak özelliği buymuş, Bu HDD beni dare eder mi acaba burak hocam. Hani diyorum suyu çıkana kadar kullansam da, ekran kartı alsam ? Bütçe kısıtlı olunca sürekli seçim yapmak zorunda kalıyor insan

120 civarı fiyatlara 500 GB 7200 RPM HDD'ler var. Alsanız daha güzel olacaktır. 160 GB çok da idare edeceğini sanmam.

@steadyflow Aslında 4 yerine 8 yapmayı istedim ancak bir türlü bütçe el vermedi, Vatan'dan toplamaya karar verdiğim için bir de.(diğerlerinden alsam kargo ödeyeceğim nerdeyse aynı paraya gelecek). Yine de sonradan eklerim. Ve dediğiniz gibi aslında bir 500 gb almam lazım. Ekran kartı mı HDD mi diye seçim yapmam gerekiyor. Ekran kartı alırsam sizinle konuştuğumuz GTX 750'yi alacağım, fiyatına göre oldukça iyi :) Özellikle sizin oyunlarda aldığınız değerleri görünce daha da netleştim. Bu arada vatandan toplatırken benim dikkat etmem gereken yerler var mı ? Hiç tecrübem yok, sonra kandırmasınlar :D

Oradaki elemanlara güvenmeyiz genelde. Fakat gerçekten bilgili kişiler de oluyor. Siz başlarında durun durabiliyorsanız. Yeterli. :)

@steadyflow birkaç gün önce Vatan'a gittim, Montaj yapılırken görebiliyor muyuz diye sorduk, Olumsuz cevap verdiler :) Aslında Vatan'dan yaptırmak gerçekten iyi fikir mi diye düşünmeye başladım.

Eğer bilmiyorsanız pek de şansınız yok. Yada Sinerji'den toplarsınız. 20 TL gibi bir ücrete yapıyorlardı herhalde montaj güzel şekilde.

Tony Montana Reis 30 küsür tl montaj parası, sanırım 20 lira civarı da bir kargo ücreti alınıyor. aslında yine değer de ben birşey oldu mu kargo ile uğraşmıyım direk muhatabım olsun diye izmir içi istiyorum. Burada olbim PC diye bir yer var. Gireyim sitesine bir karşılaştırma yapayım dedim. Kasayı xigmatek yerine AEROCOOL olarak seçtiğimde yaklaşık 150 tl'lik bir fiyat farkı ortaya çıktı. En basitinden Vatanda İ5 4460 655 TL civarı, Olbim denen yerde 596 TL. İşte kafama takılan satış sonrası destek nasıldır, hiç fikrim yok :) Vatan'ın tek içime sinmeyen yanı şu an fiyatı, yani çok yüksek değil lakin hiç bir cazibesi de yok.

Risk sonuçta ortada. Vatan bildiğimiz bir mağaza o yönden ağır basıyor. Ben olsam yine de Vatandan alırdım. Olbim'i ilk defa duydum şahsen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı