İntel i5 4460 ve Nvidia GTX 970 Tabanlı Sistem

Peki sağ olun. Bir şey daha soracağım sizi de meşgul ediyorum ama. Şimdi yeni nesil oyunlar sadece DDR4 bellekleri mi destekleyecek yoksa DDR3 bellekleri de destekler mi ? Hız bakımından olsun yeterlilik bakımından olsun her bakımdan destekler mi ?
Bana göre DDR4 sistemler lüks ve gerek yok DDR4 sistemlerin DDR3 sistemlerin yerini alabileceğini düşünmüyorum en azından şimdilik hele ki o fiyatlarla şu an için 6-7 yıl içinde DDR4 sisteme ihtiyacınız olmayacağını düşünüyorum.

Dediğim gibi anakartı ve bellekleri 1-2 seneliğine alıyorum değiştireceğim. Lütfen konuyu anlamadan yorum yapmayınız.

Anlayamadığım husus orada H81M-P33 anakartını tercih ettim yazmışsın. Hala savunma yapıyorsun sence bir H81M-P33 DDR3 Anakart'a DDR4 Ram takmayı nasıl düşünüyorsun sistemi topla sonra yardım iste.

Anlayamadığım husus orada H81M-P33 anakartını tercih ettim yazmışsın. Hala savunma yapıyorsun sence bir H81M-P33 DDR3 Anakart'a DDR4 Ram takmayı nasıl düşünüyorsun sistemi topla sonra yardım iste.
Neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz çok zor bir şey olmasa gerek. Arkadaş anakartı da upgrade edecekmiş okumadan yorum yaptığınız halde birde üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Yaz tatiline girer girmez sistemi alacağım ondan önce şu an kafamdaki soruların silinmesini istiyorum. Zaten arkadaşlar yardımcı oldular. Burada amaçsız bir tartışmaya girmek istemiyorum.
Yorum atan herkese teşekkür ederim. Sistemi ilk attığım mesajdaki gibi alacağım. Yazın sistemi aldığım zaman fotoğraflarını çekip buraya atarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı