intel i5 4590 ve MSI R9 380 Tabanlı sistem

goldenkool

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu yarıyıl tatilinde yeni bir sistem toplamayı umuyorum. Bundan önce sizin önerdiğiniz sistemi arkadaşıma toplamıştık ve gayet memnun kalmıştık . Şimdide ben toplayacağım ve yine sizden yardım istiyorum. bütçe 2700 fotoğraftaki sistemi toplamayı düşünüyorum. Sizce nasıl olmuş aynı fiyata daha iyi bir sistem toplana bilir mi ? Yada biraz daha bütçeden kısarak aynı performansı alacak bir sistem var mıdır? Ayrıca DVD olması şart şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız (2).png
    Adsız (2).png
    55,1 KB · Görüntüleme: 138
Neden Skylake o işlemcileri bol bol görüyorum ama ne artısı var bilmiyorum kısaca açıklar mısın? Veya makale varsa atar mısın?

Neden Skylake o işlemcileri bol bol görüyorum ama ne artısı var bilmiyorum kısaca açıklar mısın? Veya makale varsa atar mısın?
Skylake İntel'in en güncel işlemci teknolojisi. DDR4 sistemleri destekliyor. Performans konusunda pek bir fark olduğunu söyleyemem fakat güncel teknolojiler varken neden eski teknolojiler kullanılsın ki :) R9 380 gibi bir ekran kartına i3 6100 yeterli olacaktır. Eğer Skylake sistem toplarsan biraz daha ileriye dönük sistem olur.

Ramler ve anakart drr3 olduğu için etkide bulunur mu diye düşünüyorumda emin değilim. Dostum ilerde ki oyunlar yüksek işlemeciler isteyecektir diye i5 yaptım belki i5 in en düşüğünü alabilirim ama emin değilim o konuda bütçeyi tamamlası için eski bilgisayarı satacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı