Intel i5 6402P RX 470 GTA 5 Yüksek Ayarlarda Darboğaz

Hocam peki V-Sync konusunda ne dersiniz? Açık mı olmalı kapalı mı? Tearing beni çok rahatsız ediyor. 60 sabitlediğimde olmuyor ama bu sefer ekranın altından üstüne doğru bir yan çizgi geçiyor. 60+ olunca bildiğimiz tearing.:)

Tearing ile hiç karşılaşmadım, eğer tearing oluyorsa V-Sync açabilirsin. Onun dışında bir çözümü yok monitör alman gerekecek. Açık olursa daha iyi olur senin için.

V-Sync açtığımda biraz FPS kaybı olabilir fakat takılma donma geç yükleme ne bileyim türlü can sıkıcı sorunla karşılaşır mıyım? Bu tip etkileri de mevcut mu hocam bilginiz var mı?

Tearing ile hiç karşılaşmadım, eğer tearing oluyorsa V-Sync açabilirsin. Onun dışında bir çözümü yok monitör alman gerekecek. Açık olursa daha iyi olur senin için.

Başlığı görünce korkuttunuz beni aynı işlemci sapphire rx470 siparişi verdim gerekli araştırmaları yaptım bu ikili fİyat performans ikilisi olarak gösteriliyor artık.

Başlığı görünce korkuttunuz beni aynı işlemci sapphire rx470 siparişi verdim gerekli araştırmaları yaptım bu ikili fİyat performans ikilisi olarak gösteriliyor artık.

Sadece GTA 5'de darboğaz yaşanıyor hocam. Darboğazlı haliyle 60+ FPS oynanabiliyor. Ben memnunum siz de memnun kalacaksınızdır. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı