Intel i5 6500 RX480 Freesync Monitör Dahil Sistem Toplama

Çok iyi bir haber verdiniz bana :) Direk sepete ekledim, 1 saat sonrada alacağım. Harika oldu bu :)

Bende 2 sistem toplayacağım 2 tane sipariş verdim. Bimeks te bugüne özel kdv kadar indirim var diğer bileşenlerinden uyan varsa bak derim. Benim alacağım parçalardan uyan yok malesef sadece işlemcileri alabildim. :(

Ramlerini 2x4 yerine tek 8 gb olarak alsan daha iyi olur. İleride 1 tane daha 8gb eklersin ram slot sıkıntısı yaşamamak için daha iyi olur.

Bende onu düşündüm de Gaming ibaresi daha ilgimi çekti, ikiside aynı fiyatlarda bazooka daha mı iyi olur sizce ?

Ben de 1 ay falan önce gaming yazdığı için onu alacaktım ama internette mouse için almıyorsanız bazooka almak daha mantıklı olur.

Önerdiğiniz monitörün mü, AOC'nin mi panel kalitesi daha iyidir acaba ? Pek hakim olduğum bir konu değil açıkcası :)

Ben de pek bilmem ama Technopat öneriyor bu monitörü. 75 Hertz ve Free Sync özellikleri aynı panelleri de aynı olabilir. AOC daha gamer görünümlü o konuda beni cezbetti ama bir yerde incelemesini görmediğim için bir şey diyemeyeceğim. VIEWSONIC 23.6" VX2457-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR Monitörü buradan aldım.

Kasayı beğendim, gayet şık duruyor :) Kutudan 5 fan ile birlikte mi geliyor ? Fanların hepsi ledli fanlar mı ? Birde toz filtresi mevcut mu kasanın acaba. Sisteminizdeki güç kaynğı i5 6500 ile rx480 i rahat kaldırıyor mu ? Aynı sistemi alacağım bende çünkü, bayagı yardımınız dokunurdu, sizinle iletişime geçeceğim bir adres vermeniz problem teşkil eder mi sizin açınızdan ?

Evet 5 fanla birlikte geliyor. Öndeki 2 üstteki 2 fan mavi ledli fan. Arkadaki mavi renkli ledsiz fan. Üstteki fanlar için mıknatıslı töz önleyen zımbırtısı var. Daha üst seviye oyunlara deneyimleme fırsatım olmadı ama sorun çıkaracağını sanmıyorum çıkarsa bile en fazla 5 FPS fark eder gibime geliyor. twitter.com/berkaypg Face im yok buradan mesaj atın bana telefon numaramı vereyim istediklerinizi sorabilirsiniz tabi ki :)

Bende 2 sistem toplayacağım 2 tane sipariş verdim. Bimeks te bugüne özel kdv kadar indirim var diğer bileşenlerinden uyan varsa bak derim.

Kafamı dağlara taşlara vuruyorum. '' 2 el okey oynayayım öyle veririm siparişi '' diye düşündüm. Stoklar bitmiş.

Hayır, Zalman Z3+ 4 fanla beraber geliyor. Egzoz fan hariç kalanlar mavi ışıklı. 600W güç kaynağı sistemine fazlasıyla yeter. Anakart olarak Msi B150M PRO-VDH de alabilirsin, Bazooka modeli ile çok benzer. 75 HZ Freesync olan Viewsonic alman çok daha iyi olur. Bir de 21.5" modeli var Viewsonic modelinin. İşlemcin RX 480'i rahatlıkla besleyecektir.

Şu kampanyayı kaçırmasaydım çok güzel olacaktı, şimdi daha pahalıya i5 6500 alacağız.

Sizce yakınlarda böyle bir kampanya olur mu herhangi bir sitede ? Sistemi almak için beklemek mi gerek, dolar yükselmeden almak mı ?

Şu kampanyayı kaçırmasaydım çok güzel olacaktı, şimdi daha pahalıya i5 6500 alacağız.

Sizce yakınlarda böyle bir kampanya olur mu herhangi bir sitede ? Sistemi almak için beklemek mi gerek, dolar yükselmeden almak mı ?

Hepsiburada sitesinde belki %10 indirim olduğunda bu fiyatlara alınabiliyor. Ancak çok fazla arttırmışlar ürün fiyatlarını çok zor eski fiyatlar. Bu olağanüstü hal olduğu için aldım. Üç ay boyunca ben pek düşünmüyorum aslında hiçbir şeyin ineceğini. Aslında 6700 almayı düşünüyordum da denk gelmesi iyi oldu. RX 480'de aldık mı ay sonu sistem tamam benim yıl başına kadar idare eder. Keşke hemen alsaydın, ben alırken bile kritik stok uyarısı aldım. 2 defa telefon ile aradım onaylandı mı diye ve daha sonra diğer bileşenleri aldım.

Intel Skylake Core i7 6700 3.4GHz 8Mb Cache LGA1151 İşlemci Fiyatı

150 lira hediye çeki var. Finans bankası ile de 50 lira para puan var. Alabiliyorsan bunu da alabilirsin ben zaten şuan pişmanım bunu almadığım için.

Son düzenleme:
Allahım nereye baksam fiyatlar uçuyor kaçıyor bunlar nedir yahu. İkinci el sisteme yöneleceğim bu gidişle, veya sıfır sistem alırsam da yatırım olarak düşünüp alacağım, durduğu yerde değerlenecek bu şekilde devam edersek :/

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı