Intel i5 6500 Sisteme GTX 1060 vs RX 480

mehmetisa14

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi, Intel i5 6500 işlemciye GTX 1060 mı RX 480 mi almalıyım? Şahsen 1060 düşünüyorum ama yine de sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Technopat ailesi, Intel i5 6500 işlemciye GTX 1060 mı RX 480 mi almalıyım? Şahsen 1060 düşünüyorum ama yine de sormak istedim.
İleriye dönük olarak RX 480 almanızı öneririm. Tabi ki anakartınızada bağlı bir durum? Hangi anakartı tercih ettiniz?

Hangi firmanın driverları sana göreyse onu tercih edin yok Vulkan desteğiydi yok DX 12 performansıydı bunlar boş. İkisi de gayet canavar ve birbirine neredeyse eşit kartlar. 10-20 FPS fazla ile DOOM oynamak istiyorsanız RX 480'e bel bağlayabilirsiniz.

İleriye dönük olarak RX 480 almanızı öneririm. Tabi ki anakartınızada bağlı bir durum? Hangi anakartı tercih ettiniz?
Monitörüm BenQ 21.5" RL2240HE 1ms/60Hz Full HD Gaming Led Monitör Sarı/Siyah

Hangi firmanın driverları sana göreyse onu tercih edin yok Vulkan desteğiydi yok DX 12 performansıydı bunlar boş. İkisi de gayet canavar ve birbirine neredeyse eşit kartlar. 10-20 FPS fazla ile DOOM oynamak istiyorsanız RX 480'e bel bağlayabilirsiniz.
Ben Genellikle Dota Oynuyorum Onun Dışında FPS Oyun Hastası Bir İnsanım

Özür Dilerim. Yeni PC TOPLUYUCAM Onun İçin Sordum ?

Monitörünüz ne?
BenQ 21.5" RL2240HE 1ms/60Hz Full HD Gaming Led Monitör Sarı/Siyah

Z Serisi Düşündüm

Intel xeon v5 2670 islemci var ama x99 anakart larda sitede uyumlu gosteriyor ama islemci ddr3 destekliyor bu sebebi nedir ve islemcinin karsiligini bilen

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı