Peki bu Sapphire denilen marka iyimidir MSI ile aşık atabilir mi ?Fanboy bir soru gibi geldi bana ama sonra abartma 4 yıllık kart ile güncel kartı karşılaştıramazlar herhalde dedim
GTX 1060 ve Üstü bir kart almadığın takdirde RX Serisinden Şaşma
AMD'nin favori üreticisidir. Genelde en yüksek fabrika çıkışı frekansı verirler.Peki bu Sapphire denilen marka iyimidir MSI ile aşık atabilir mi ?
Peki bu Sapphire denilen marka iyimidir MSI ile aşık atabilir mi ?
AMD'nin favori üreticisidir. Genelde en yüksek fabrika çıkışı frekansı verirler.
AMD'nin favori üreticisidir. Genelde en yüksek fabrika çıkışı frekansı verirler.
Sapphire 1260 mhz MSI 1254 mhz fabrika çıkışlı çok farkları yok. MSI daha serin ve sessiz çalışıyor, Sapphire'de backplate var ve daha ucuz karar sizin ikisi de pişman etmez @erenyusufakar.
1260 Diye aldık 1380 Çıktı mesela bizde Vatandaki verilere pek güvenmiyorum ben şahsen bana soracak olursanız Vatandan alışveriş yapılmaz bile
Kullandığınız programda bir sorun olabilir. Sapphire'in kendi sitesinde 1260 mhz olduğu gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.