Intel i5 6500 Sisteme MSI Radeon RX 470 vs MSI GTX 960 4G

Hangisi ?

• Oy verenlerin toplamı
    19
MSI yongayı alır, biraz hız aşırtır, soğutmasını ve süsünü ekler. Tıpkı diğer üreticiler gibi yani. GTX 960'dan harikalar yaratamaz

Fanboy bir soru gibi geldi bana ama sonra abartma 4 yıllık kart ile güncel kartı karşılaştıramazlar herhalde dedim

GTX 1060 ve Üstü bir kart almadığın takdirde RX Serisinden Şaşma

Fanboy bir soru gibi geldi bana ama sonra abartma 4 yıllık kart ile güncel kartı karşılaştıramazlar herhalde dedim

GTX 1060 ve Üstü bir kart almadığın takdirde RX Serisinden Şaşma
Peki bu Sapphire denilen marka iyimidir MSI ile aşık atabilir mi ?

Peki bu Sapphire denilen marka iyimidir MSI ile aşık atabilir mi ?

Senin kullanımına bağlı tamamen Sapphire marka alırsın sıkıntı çıkmaz başkası alır sıkıntı çıkar Örnek olarak Benim kartım Bios hatası veriyordu heryerini söküp mikrodalgaya attım folyonun içinde düzeldi

Deneyim sahibi isen Al ancak uğraşmak istemiyorsan MSI Al

AMD'nin favori üreticisidir. Genelde en yüksek fabrika çıkışı frekansı verirler.

Böylede birşey var tabiki O.C Edilmiş halde getirirler.

Teşekkür ederim yorumlarınız için, Sapphire RX 480 4GB alacağım. @SmDz Saol kardeşim.

AMD'nin favori üreticisidir. Genelde en yüksek fabrika çıkışı frekansı verirler.

Sapphire 1260 mhz MSI 1254 mhz fabrika çıkışlı çok farkları yok. MSI daha serin ve sessiz çalışıyor, Sapphire'de backplate var ve daha ucuz karar sizin ikisi de pişman etmez @erenyusufakar.

Sapphire 1260 mhz MSI 1254 mhz fabrika çıkışlı çok farkları yok. MSI daha serin ve sessiz çalışıyor, Sapphire'de backplate var ve daha ucuz karar sizin ikisi de pişman etmez @erenyusufakar.

1260 Diye aldık 1380 Çıktı mesela bizde Vatandaki verilere pek güvenmiyorum ben şahsen bana soracak olursanız Vatandan alışveriş yapılmaz bile

1260 Diye aldık 1380 Çıktı mesela bizde Vatandaki verilere pek güvenmiyorum ben şahsen bana soracak olursanız Vatandan alışveriş yapılmaz bile

Kullandığınız programda bir sorun olabilir. Sapphire'in kendi sitesinde 1260 mhz olduğu gözüküyor.

Kullandığınız programda bir sorun olabilir. Sapphire'in kendi sitesinde 1260 mhz olduğu gözüküyor.

Yok hayır işte bende bundan bahsediyorum kim sapphire kart aldıysa aynı şeyi söyledi tanıdığım hepsinin Çekirdek ve Bellek hızları belirtilenin üzerinde GPU Z Tweark Sapphire MSI Afterburner gibi birçok programda denedik en son Radeon Software'e baktık ve sonuçlar hep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…