Intel i5 6600 R9 380 Sistem Siyah Ekran Sorunu

darkthunders23

Hectopat
Daha fazla  
Oyunları oynarken arada sırada siyah ekran oluyor ve o an ki ses takılıyor. Sistemim:
  • Intel i5 6600
  • 8 GB Crucial RAM
  • R9 380 2 GB
  • MSI B150 Gaming M3
  • 750 Watt PSU
Sizce neden olabilir? Isıdan kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm fakat ısı değeri en fazla 72 derece oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin oyun sırasındaki işlemci ve RAM kullanımını kontrol edin. Büyük ihtimal RAM'in tamamı kullanıldığı için sistem donuyor. Güncel oyunlara 8 GB RAM yetersiz gelmeye başladı. RAM ve işlemci kullanımında sorun yoksa (%80'in altındaysa) sistemde zararlı dosya olabilir. Harddisk arızalanmaya başlamış olabilir.

Şu anlık oynadığım oyunlarda sadece Roblox ve LoL'de kapanıyor bilgisayar. Diğer oyunlarda kapanmıyor. Şu şekilde kapanıyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve bilgisayarın düğmesine basıp kapatmam gerekiyor. RAM %80 altında ve yeni format attım bilgisayara.

yardım

lütfen

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı