Intel i5 6600K ve GTX 1070 Darboğaz Yapar mı?

Adsız.png

Bir şeyi unuttum gibi bir his var bir bakın unutmuş muyum? :D

Siz ekran kartsız bütçenizi söyler misiniz? Konuda 970 belirtilmiş 970 koydum "970 seçtiniz" dediniz.
Kusura bakmayın, kafam karıştı. Gtx 970 koymanızda bir sakınca yok. Ama dediğim gibi bütçemden ötürü 6600K almakta kararlıyım ama referans model haricindeki diğer firmaların çıkaracağı modellerde darboğazdan korkuyorum. Sadece bunu cevaplarsanız sevinirim.

:mad: Dostum bütçene göre 6700 sistem yaptım 4300 liraya GTX 970 tabanlı sistem istemiyor musun? Öyle bir sistem yaptım işte i 5 6600 K alıp ne yapacaksınız? i 7 6700 performansına ulaşamazsınız.

:mad: Dostum bütçene göre 6700 sistem yaptım 4300 liraya GTX 970 tabanlı sistem istemiyor musun? Öyle bir sistem yaptım işte i 5 6600 K alıp ne yapacaksınız? i 7 6700 performansına ulaşamazsınız.
Ben burada sadece işlemci ile ekran kartının darboğaz yapıp yapmayacağını sordum. Ben Gtx 1070 istiyorum ve bana sistem toplamanıza gerek yok. Sadece darboğaz olur mu olmaz mı onu söyleseydiniz yeterdi. Ama sen işi sistemin bütününe çevirdin. Sadece konu başlığındaki soruya cevap ver. :melek:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı