Intel i5 6600K ve GTX 1070 Darboğaz Yapar mı?

gerekirse soğutucu alma güzel kardeşim i7 6700k al stok fanı yeter oc yapmadığın sürece

sonra keşke i7 alsaydım dersin ilerde tekrar işlemciye masraf yapma mesela benim sistemim i5 6600 gtx 970 suan işlemciyi i7 yapmayı düşünüyorum ekran kartı çıktığı zaman gtx 1080 düşünüyorum anladınmı güzel kardeşim. ne demek istediğimizi

Bir darboğaz olması muhtemel bile değil. Ama Gtx 1080'e darboğaz söz konusu olacaktır.

Neye dayanaraktan böyle diyorsun bilmiyorum. 6600K değil tek 1080 o kartla SLI yapsan yine darboğaz yapmaz. Sen o işlemciyi pentiumlarla karıştırdın herhalde.

Darboğaz derken i7 6700K daki performansını veremez dedim. Crysis 3 gibi çok işlemci yoran oyunlarda 20 fps fark olacaktır 6700K'ya göre. Bunu yakında hep beraber görebilicez. Benim düşüncem bu.

Neye dayanaraktan böyle diyorsun bilmiyorum. 6600K değil tek 1080 o kartla SLI yapsan yine darboğaz yapmaz. Sen o işlemciyi pentiumlarla karıştırdın herhalde.

darboğaz geçtim i7 6700k verdiği perfomans vermez i5 6500 veya 6600k

bunun en büyük örneği gta v yaşadım aşağıdaki bencmark bakarak konuyu daha iyi aydınlanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı