Intel i7 10700 + ASUS RTX3070 Dual performansı nasıl?

firat.gokkurt

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. 5 şubat 2021 tarihinde 19.000 TL bütçe ile toplamış olduğum kasa ilgili birkaç şey sormak istiyorum. Bilgisayarın Power tuşuna bastığım zaman 13-14 saniyede PC açılıyor, kapatmak istediğimde de 7-8 saniye sürüyor kapanması. Burada sıkıntı yok. Bilgisayarı topladığım zaman işlemci için anakartın kendi soğutucusunu kullandım ekstra bir soğutucu almadım. Çünkü biriktirdiğim para o kadardı. Bugün F1 2019 oyununu oynarken MSI Afterburner programında PC değerlerimi biraz kafa karıştırıcı buldum. Ben bu değerlerin iyi mi kötü mü olduğunu pek anlamadım. O yüzden size sormak istedim. Lütfen fikirlerinizi, önerilerinizi, yapmam gereken ayar varsa o ayarları tarif etmenizi rica edeceğim. Aşağıda üç tane resim ekledim açıklayacı olması bakımından. 1. PC değerlerini gösteren. 2.kasamın içi. 3.kasamda bulunun parçaların faturası.

Dosya Ekleri

• IMG_6966.jpg
    IMG_6966.jpg
    160,7 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_6622.jpg
    IMG_6622.jpg
    157 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_6634.jpg
    IMG_6634.jpg
    213,9 KB · Görüntüleme: 111
Herkese merhaba. 5 şubat 2021 tarihinde 19.000 TL bütçe ile toplamış olduğum kasa ilgili birkaç şey sormak istiyorum. Bilgisayarın Power tuşuna bastığım zaman 13-14 saniyede PC açılıyor, kapatmak istediğimde de 7-8 saniye sürüyor kapanması. Burada sıkıntı yok. Bilgisayarı topladığım zaman işlemci için anakartın kendi soğutucusunu kullandım ekstra bir soğutucu almadım. Çünkü biriktirdiğim para o kadardı. Bugün F1 2019 oyununu oynarken MSI Afterburner programında PC değerlerimi biraz kafa karıştırıcı buldum. Ben bu değerlerin iyi mi kötü mü olduğunu pek anlamadım. O yüzden size sormak istedim. Lütfen fikirlerinizi, önerilerinizi, yapmam gereken ayar varsa o ayarları tarif etmenizi rica edeceğim. Aşağıda üç tane resim ekledim açıklayacı olması bakımından. 1. PC değerlerini gösteren. 2.kasamın içi. 3.kasamda bulunun parçaların faturası.

Sistem gayet güzel fakat üstte de yazıldığı gibi işlemci sıcaklığı fazla yüksek. Bir alternatif olarak ID cooling SE 207 veya darkflash twister DX 240 soğutucu alabilirsiniz. @BerkayZ87

Bu kadar kısa süre içinde vermiş olduğunun yanıtlar için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. İlk fırsatta Kule tipi soğutucu takacağım. İyi ki varsınız.
Bütçenizi yazarsınız, öneririz. Herkes aynı şeyleri tekrar etmiş, 1-2 kişi yazsa anlaşılacak oysa ki.
Faturaya baktım da klasik Vatan'ın fahiş fiyatları işte, yine de hayırlı olsun. Sistem güzel.
Güzel bir kasa, sistem fanları, kule tipi veya sıvı soğutma ve sleeve kablolar ile o sistem manyak güzel olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı