- Makaleler
- 23
Dahili grafik yongası varken harici ekran kartı takılamaz diye bir kural mı var?10700F alıp ekran kartı taksaydınız. 10700 aldığınıza göre ekran kartı takmayacaksınız.
Dahili grafik yongası varken harici ekran kartı takılamaz diye bir kural mı var?10700F alıp ekran kartı taksaydınız. 10700 aldığınıza göre ekran kartı takmayacaksınız.
Aslınada sıcak sayılmaz 70 derece. Hayırlı olsun yeni soğutucunuz.Stok fanla en fazla 70e çıktı dün id cooling se-224 satın aldım bugün kuracağım
Ben bilmiyordum, şimdi bende asus 3060 var boşuna mı almış oldum? Ekran kartı önceliğini bilgisayar intelden mi alıyor anlayamadım. Çok anlamıyorum dalga geçmeyin sakımDahili grafik yongası varken harici ekran kartı takılamaz diye bir kural mı var?
Sorun yok. Siz ekran kartınızı normal şekilde kullanabilirsiniz.Ben bilmiyordum, şimdi bende asus 3060 var boşuna mı almış oldum? Ekran kartı önceliğini bilgisayar intelden mi alıyor anlayamadım
Çok teşekkür ediyorum size, aşırı yardımcı oldunuzSorun yok. Siz ekran kartınızı normal şekilde kullanabilirsiniz.
İyi gzel, sadece 200-300 lira pahalı harcadınız. Ama günün birinde ekran kartınız olmassa PC'nin çalışması için iyi bir seçenek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.