Intel i7-12700H vs AMD Ryzen 7 7840HS

Hocam MacBook Air ile bir oyun oynama söz konusu olur mu bir dönem M1 çipli bir MacBook almayı planlıyordum sonra vazgeçtim oynanabilir mi M1 çip ile oyun yoksa sadece business mi?

M1 Air ile değil de MacBook M1 Pro ile oynarsın. Native Import oyunlar her türlü oynanıyor zaten ama çok değil.

Ben Cities and Skylines, War Thunder FHD ya da RE Village ve RE4 4K High’da oynatabiliyorum. MBP M2 Pro 12/19C.

Bende birazdan bir 3D mark testi atacağım yapabilirsem sıcaklık değerlerinde nedense n/a yazıyor skorum 5996.

I scored 5 953 in Time Spy şu test sonucu nasıl hocam bir bakar mısınız?

I scored 6 015 in Time Spy hocam benim kafam karışmaya başladı aynı sistem aynı her şey Windows'a Update gelmiş yaptım bu sefer bu skoru aldı.

Hocam şimdi anladım normalde fanı geç devereye sokardı yani testin bitiminde fanlar tam devir dönerdi ben manuel şekilde kontrol ettim bu sefer 4 derece fark oynamış zaten bu Omen Gaming Hub da bir problem olduğu belliydi balanced modda Dying Light oynarken 52 derecede fanlar son gaz dönüyordu aynı Ready or Not da adamın ölüsüne bile sıkmak gibi.

Son düzenleme:
Victus'lardaki throttle tam 7640HS için çünkü Low bir işlemci fazla güç çekince de aynı performansı veriyor az güç çekincede fakat 7840HS biraz high olduğu için throttle çok etki ediyor. Eğer ki bu Nitro'da da throttle olursa fazlaca etki edebilir ama olacağını pek sanmam.

M1 Air ile değil de MacBook M1 Pro ile oynarsın. Native ımport oyunlar her türlü oynanıyor zaten ama çok değil.

Ben Cities and Skylines, War Thunder FHD'ya da RE Village ve RE4 4K High'da oynatabiliyorum. Mbp M.2 Pro 12/19C.

Hocam hortlatıyorum ama şu an yaklaşık 40-45 bin lira bir bütçem var hem günlük işlerimi görecek hem de az da olsa oyun oynatması için MacBook Pro alacağım alınır mı sizce? M.2 Pro çipli 16 GB RAM'li modeli Windows'tan sıkıldım çok fazla sorunu ve virüsü var bir de ilk defa MacBook alacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı