Intel i7 3770k sistem toplama

E madem bahsettiğin programları kullanacaksın neden nVidia'nın nimetlerinden yararlanmak yerine AMD tercih ediyorsun hiç anlamış değilim. Belki sen kullanacaksın bilemem ama PC toplayacak insanların %75'i kullanacağım diyor ama kullandıklarını da sanmıyorum.

GD55 ile GD65 arasında O.C potansiyeli farkı yok kadar az. Temel fark o değil. Kullanılan bileşenler daha az GD55'te. Misal GD65'te 8 tane SATA portu var GD55'te 6 tane, GD65'in 3 slotuda PCI-E 3.0 GD55'in 2 Slotu PCI-E 3.0 1 tanesi 2.0. GD65'te voltaj kontrol ünitesinde plastik odacıklar var. GD55'te yok. Eğer çok takılıyorsan biraz daha üst versiyonu GD80 al Yalnız fiyatı biraz tuzlu ve Türkiye'de bulman biraz zor. Her yerde yok. Sen hiç takılma GD55 al

Kasa olarak C70 i seçmiştim Reset tuşunun kapalı olması falan hoşuma gitmişti Fakat bu daha iyi gider diyorsan bunu alayım abi nasıl olsa aynı fiyat .

- - - Güncellendi - - -

Daha sonra Nvidia ya geçiş yapacağım fakat şuan fazla param yok o yüzden AMD seçtim.

Sen öyle düşünüyorsan öyledir abi.

- - - Güncellendi - - -

Ben C70 in yanında cam var içi gözüküyor diyerek beğenmiştim peki 500R ın yan kapağını yaptırabilme şansım var mı ? Yani kestirsem plastik cam koydursam ?

Dostum kasa zevk meselesi, bana C70'in tuşları emanet gibi geliyor. Şeffaf kapağı dışında 500R'dan fazlası yok. Tabi bu benim düşüncem.
Moruk katılıyorum. C70 estetikten uzak durmuş. O kadar şık gelmiyor gözüme. 500R sade olduğu kadar çok şık gerçekten. Düşünüyorum alsam mı diye...

Çok Teşekkür ederim bu sitenin bilgisayardan anlayan kişilerine bayılıyorum sanki bu işte profesyönel olan herkes buraya toplanmış . Bilgisayarı topladıktan sonra fotğraflarını koyacağım iyi günler.

Yani açıkca söylemek gerekirse Corsair C70 ve 500R zaten aynı kasalardır, ikisi de birbirine denk bir kasa. İç genişliği, ekran kartı için iç uzunluğu ve HDD yuvalarının çıkarıp takılmasına kadar her şeyleri aynı. Restart tuşunun üzerindeki kapak ta bacağımızla basıp yanlışlıkla kapatmayalım diye yapılmış.

Bu iki kasaların sadece tek farkı dış görünüş bu da zevk meselesi.

Ben Corsair C70'i beğendim onu aldım. Yani C70 yerine 500R alan birisi, veya 500R yerine C70 alan birisi diğerine göre pek fark beklemesin.

Bir şey soracağım GTX 670 ekran kartım var diyelim 700 Watt lık 80+ psu yetermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…