Intel i7 3930K Sistem GTX 970 SLI Yapılır mı?

Arem

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar sistem özelliklerim:
  • Intel i7 3930K MSI X79 Plus anakart
  • 16 GB DDR3 RAM
  • MSI GTX 970
  • 750 Watt PSU
Ben SLI yapmayı dusunuyorum. Verimli olur mu? Herhangi bir darbogaz söz konusu olur mu? Şimdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin PCI desteği 40 kanal. Yani GTX 970 SLI şeklinde işlemci yönünden darboğaz olmayacaktır. Fakat neden SLI yapıyorsunuz? GTX 970 145W TDP değerine sahip. Yani ikili SLI ile ortalama 300W enerji sarfiyatı olacak. Ayrıca ikinci GTX 970 için minimum ikinci el fiyatı 900TL. Sıfırı 1300TL. Size tavsiyem elinizdeki kartı satın (900TL civarı). Üstüne 1000TL daha koyun. GTX 1070 alın. Hem salt performans artışı muazzam olur, hem enerji tüketiminiz ve ısı miktarınız düşer, hem de randımanlı bir sistem elde etmiş olursunuz.

Evet söylediğiniz normal açıdan doğru ama GTX 970 elime 750 tl gibi bir fiyata gelicek sıfır olarak o sebepten dolayı böyle düşünüyorum

Öyledir kendileri:) en kisa zamanda o kartı alacağım ama 1070 var arada kaldım biri ucuza gelicek ama fazla verip 1070 almaya değermi ali yüzde yüz performams saglamiyor ama aralarında ne kadar performans farkı olur

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı