Çözüldü Intel i7 4790K Asus GTX 970 Strix Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hasann37

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu bilgisayarı yaklaşık 5 ay gibi bir süredir kullanıyorum. Her oyunda güzelce FPS alıyordum. Fakat şu son dönemlerde FPS tam 60 gibi olmuyor, yani genellikle düşük. Örneğin Grand Theft Auto V oyununda bitkili, orman vs. gibi yerlerde FPS çok kötü oluyor. Güncellemer tam, Windows orjinal, oynadığım oyun da orjinal. Virüs vs. gibi bir şey de yok. İlla Grand Theft Auto V'de değil, çoğu oyunda böyle aşırı bir derecede bir FPS düşme sıkıntısı var. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Sistemim böyle:
  • Asus Strix GTX 970 4 GB DDR5
  • Asus Z97-Pro Gamer
  • Kingston 16 GB (4x4 GB) HyperX Beast DDR3 1600 MHz
  • Intel Core i7 4790K
  • 240 GB SSD
Bir de sevgili arkadaşlar, Nvidia GeForce Experience'da "RAM Kullanılabilir"de: 15.94 GB diyor. Bunu da bilin isterim.
Not: İlk aldığımda böyle değildi ve her gün genellikle 6-7 saat oynardım full ayarlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSAA ayarını yüksek tuttuğunuzdan FPS kayıplarının olması normal. Bunun dışında çim kalitesini(Grass Quality) düşürürsen FPS'de artış olacaktır.

Teşekkürler. Düzeldi galiba ama şu NVIDIA'yı en son driverına güncelleyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…