Intel i7 6700 vs Intel i7 6700k

Msi B150 gaming m3 seçmeni öneririm i7 6700 için abartıya kaçmadan ideal. Yani senin hesabına göre anakartı da devreye sokunca yaklaşık 800 900 belki daha fazla fark ortaya çıkıyor.

Bu anakartı ileride ekran kartında sli felan yaparsam problem yaşatır mı bana? Bir de gtx 1070 veya bu ayarda polaris kart almayı hedefliyorum darboğaz felan yaşamaz sistem değil mi?

Bu anakartı ileride ekran kartında sli felan yaparsam problem yaşatır mı bana? Bir de gtx 1070 veya bu ayarda polaris kart almayı hedefliyorum darboğaz felan yaşamaz sistem değil mi?
Kardeşim işlemci i7 6700 diyosun. Bir git Allah aşkına testlere bak 2. Nesil i7 ile hangi ekran kartlarını kullanıyorlar.
Bu işlemciyi al 6 yıl darboğaz yaşamazsın. (Kötümser olursak 6, iyimser olursak 8 9 bulur.)
Ha bu arada bana abartma diyen birileri olursa ki olacağına eminim. Açıp Youtube'dan i7 2700k 980 ti videolarını izleyip darboğazın d'sini görmeyince 5 yıllık işlemcinin çatır çatır çalıştığını görünce belki susarsınız.
Anakart sli uyumlu seç işlemci darboğazını düşünme.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı