Teşekkürler bende görmüştüm technopatın sistemini satıyolardı hatta modifikasyon yapılıyordu ama technopatın ürünlerini ordan aldıklarını bilmiyodum.Ben vatanı önermiyorum çünkü aynı fiyatta bir ürünü başka bir yerden çok daha ucuza alabilirsin. Hatta sen kendi toplayacağın sistemi toplamadan önce vatanda topla kaç para olduğuna bak daha sonra da başka bir sitede topla. O zaman arada ne kadar fiyat farkı olduğunu anlarsın.
Siteye gelirsek Teknobiyotik güvenilir bir site. Hatta Technopat'ı takip ediyorsan sistemlerini oradan topluyorlar. Technopatın topladığı bir sistemi Teknobiyotikte bulap satın alabilirsin. İstersen üzerinde oynama yapıp istediğin gibi modifiye edebilirsin.
Eki Görüntüle 179904 Eki Görüntüle 179906
Güvenilir olarak sadece Vatan yok yani bir sürü site var. Hepsiburada, Wendenal, Teknobiyotik vs.
Webdenal da oldukça iyi bir site hem güvenilir hem de ucuz.
Teknobiyotikdeki pc sihirbazında toplayabilirsin. Orada parçaların uyumlu olup olmadığını da gösteriyor.
Akıllı PC Toplama Sihirbazı
Bide aklıma bişey takıldı ekran kartında dvı girişi var ve monitörü dvı girişine taktığımızda elimizdeki vga çıkışlı monitörü ekran kartında vga yeri olmadığı için anakarta takabilirmiyiz.
Bu arada aynı sistemi teknobiyotikte topladım arada 120 tl gibi fark çıktı
Son düzenleyen: Moderatör: