Intel i7-7700 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Tamam arkadaşlar siz Ryzen alın 2 günde bir güncelleme gelsin uğraşın durun. 2ay sonra çok ısınıyor performansı kötü diye her biriniz burada konu açıcaksınız. Dün vatana bilgisayara gittim herkez İntel diyor adam diyorki 1 hafta içindi 5 Ryzen sattım dedi. Ve 3ü geri getrlirdi dedi siz alın. Ryzen daha kendini bir kanıtlasın. Öncedende İntelden daha fazla çekirdekli işlemci yapmışlardı fx serisi. Ama be oldu çöp. İntel 4000 serisi hala kullanılıyor.

Haha güldürdün hocam. Vatan çok biliyor.

Kaby Lake işlemcilerde ısınma sorunu var asıl. Az araştırın.

Üzülmemeye karar verdim size. Berbat bir sistem toplayın. Ben çıkıyorum konudan.

@Neko Hocam sen güldürdün o kadar para verip bir oyunda İndelden 30fsp fark yiyicek kadar iyi bir işlemci Ryzen haklısın. Ama sen çok iyi biliyorsunya hani iyi ve pahalı sistemlere bakarsan hepsinde İntel var. Ama para sıkıntısı olanlar yani 2000TL parası olanlar Ryzen seçiyor. Sen çok araştırdığın için youtube ye gir bi bak İntel sistemlerdi yoksa Ryzen sistemlermi daha çok seçiliyor.

Arkadaş kendi bilir. Maksimum 2 sene sonra gelip burda ağlayacak. Nedeni ise Ryzen almadığı için. Şu an İntel tek çekirdek performansıyla önde. Ancak devir artık çoklu çekirdek üzerine kuruluyor. Yani Ryzen. Vatan Bilgisayar'daki elemanın PC bilgisi sıfır. Daha geçen laptop bakıyordum. İntel İ5 işlemci ve yanında r5 230m ekran kartı vardı. Gelmiş yanıma bir eleman;
"Çok iyi bir bilgisayar, her oyunu açar" dedi. Bende "GTA V açar mı ?" diye sordum hemen açar dedi. Üstelik "en yüksek ayarlarda" Artık devir AMD deviri ! Fanboylukta yapmıyoruz. F/P hangisi iyiyse onu öneriyoruz. Sanki iki firma bizim babamız oğullarının firması. Umarım kararı değiştirirsin. Yoksa çok masraf yapacaksın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı