Intel i7 9700K ve RTX 2080 sistem toplama

Parçalardan kısmak istemiyorum derken?
Yani 9700K yerine Ryzen 2700X almak istemiyorum mesela, ki zaten AMD'ye tekrar bulaşmak gibi bir niyetim yok. Zaten arkadaşın topladığı sistemde sıvı soğutucu ve SSD olmadığı için bütçemi geçiyor.
 
O zaman seçimler iyi ama o kasanın fiyatını öğrenebilir miyim? Bir de ek olarak soğutucuyu H115i Pro alabiliyorsanız iyi olur. Alternatif olarak Kraken X62.
Kasa 1400 TL ama yılbaşında 1000-1100 civarına düşer diye düşünüyorum. H115i Pro çoğu sitede stokta olmadığı için görmemişim. H115i ile arasında 100 TL fark varmış. Dediğiniz gibi onu almak daha mantıklı geldi. Teşekkür ederim öneriniz için.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı