Merhaba, onboard ekran kartları oyun odaklı üretilmemektedir.
Videoda görülebileceği üzere AAA oyunlarda orta ayarlarda 30FPS civarı vermektedir, belki yeni modelleri biraz daha iyi FPS alır ama genel itibari ile CSGO ve LOL tarzı oyunlarda 100, AAA oyunlarda 30 FPS civarı diyebiliriz.
Son zamanlarda laptop araştırıyorum fakat kaliteli ve uygun fiyatlı laptoplarda genelde Intel ıris onboard ekran kartı oluyor. Bu ekran kartı nasıl sizce?
GTA, AC serisi, Last of US, Red Dead Redemption, CoD serisi gibi pazarlama ve geliştirme bütçeleri büyük yapımlar AAA oyunlardır. Bunun muhakemesini genelde kendimiz yapıyoruz, bununla alakalı bir liste olduğunu sanmıyorum.Peki oynadığımız oyunun AAA olup olmadığını nereden öğrenebiliriz
Merhaba, onboard ekran kartları oyun odaklı üretilmemektedir.
Videoda görülebileceği üzere AAA oyunlarda orta ayarlarda 30FPS civarı vermektedir, belki yeni modelleri biraz daha iyi FPS alır ama genel itibari ile CSGO ve LOL tarzı oyunlarda 100, AAA oyunlarda 30 FPS civarı diyebiliriz.
Bende var, valorant akıcı oynanırken cs2 en düşük ayarlarda 25-30 fps mesela, oynanmıyor. Büyük oyunlar oynanmaz ama onun dışında kaldırır.Son zamanlarda laptop araştırıyorum fakat kaliteli ve uygun fiyatlı laptoplarda genelde Intel ıris onboard ekran kartı oluyor. Bu ekran kartı nasıl sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.