Intel işlemci ile AMD ekran kartı kullanılır mı?

Tabi ki de intel işlemci ve AMD ekran kartı kullanmanın herhangi bir olayı yok. Ama bana da işlemcide AMD, ekran kartında NVIDIA ikilisi sanki kuru fasulye pilavmış gibi geliyor. İntel kuru fasulyenin yanına pilav değil de makarna gibi oluyor.
Kesinlikle öyle. İşlemcide İntel'i hiç sevmiyorum zaten. Ekran kartı AMD olabilir ama. Bir tabağa komple kuru fasulye koymuşum ya da Nvidia ekran kartı alıp kuru fasulye pilav yapmışım.

Kesinlikle öyle. İşlemcide İntel'i hiç sevmiyorum zaten. Ekran kartı AMD olabilir ama. Bir tabağa komple kuru fasulye koymuşum ya da Nvidia ekran kartı alıp kuru fasulye pilav yapmışım.
Kesinlikle öyle hocam. Intel zaten yakında sizlere ömür gibi duruyor.

Selam bu görseldeki gibi çok çıkıyor karşıma, Intel ve AMD birlikte düzgün çalışmıyor mu? Neden böyle bir ironi var? (i5 13600K + RX6800)
Not: Ekran kartını daha almadım en kısa zamanda alacağım.
Ries sosyal medyadaki salaklara bakma sen, o tayfanın %70 i AMD ekran kartlarını çöp diyip, RTX 3050 kullanan veletler veya fanboy lar. Yani kullanılır tabii neden olmasın, yinede eğer henüz almadıysanız işlemciyi AMD almanız daha iyi olacaktır, hangi ekran kartı olursa olsun ben şahsen eğer gerekli bir durum yoksa veya çoktan elimde değilse Intel işlemci almam

Kesinlikle öyle hocam. Intel zaten yakında sizlere ömür gibi duruyor.
Ben son 5 yıl diyorum. Bu sene yine soket değişecekmiş diye duydum. Bu kadar kötü gidip hatalardan ders çıkarmamak mı desem, maddi durumu toplamak için yapılan bir hamle mi desem bilemedim. Core Ultra serisini sanırsam kullanan yok.
Ries sosyal medyadaki salaklara bakma sen, o tayfanın %70 i AMD ekran kartlarını çöp diyip, RTX 3050 kullanan veletler veya fanboy lar. Yani kullanılır tabii neden olmasın, yinede eğer henüz almadıysanız işlemciyi AMD almanız daha iyi olacaktır, hangi ekran kartı olursa olsun ben şahsen eğer gerekli bir durum yoksa veya çoktan elimde değilse Intel işlemci almam
Tiktok ve İnstagram kitlesinden duyduğum şeyin tersini yapıyorum. Daha bir sıkıntı yaşamadım, size de tavsiye ederim.

Ben son 5 yıl diyorum. Bu sene yine soket değişecekmiş diye duydum. Bu kadar kötü gidip hatalardan ders çıkarmamak mı desem, maddi durumu toplamak için yapılan bir hamle mi desem bilemedim. Core Ultra serisini sanırsam kullanan yok.

Tiktok ve İnstagram kitlesinden duyduğum şeyin tersini yapıyorum. Daha bir sıkıntı yaşamadım, size de tavsiye ederim.
Yok hocam bende yakın zamanda sistem toplayacağım ama alacaklarım hemen hemen belli, B650 chipset bir anakart ve işlemci olarak 7500f,7600,7700,9600x bunlardan birini almayı düşünüyorum. Eğer Uygun çok kullanılmamış 2.el bulursam 7800X3D alırım

Yok hocam bende yakın zamanda sistem toplayacağım ama alacaklarım hemen hemen belli, B650 chipset bir anakart ve işlemci olarak 7500f,7600,7700,9600x almayı düşünüyorum. Eğer Uygun çok kullanılmamış 2.el bulursam 7800X3D alırım
Gücünüz yeterse 7800X3D mükemmeldir. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam ramazanın başında topladım sistemi, işlemciyi patronumdan aldım neredeyse siforinin yarı fiyati ve gerçektende çok temiz az kullanılmış. Denk geldi diye aldım yoksa AMD tarafındayım bende.

Hocam ramazanın başında topladım sistemi, işlemciyi patronumdan aldım neredeyse siforinin yarı fiyati ve gerçektende çok temiz az kullanılmış. Denk geldi diye aldım yoksa AMD tarafındayım bende.
Şahsen öyle bir fırsat olsa bende alırdım, kullanmasam bile ucuza aldığım ürünü piyasa fiyatı ile satıp kâr ederdim 😅

Gücünüz yeterse 7800X3D mükemmeldir. Şimdiden hayırlı olsun.
Sağolun hocam, daha iyisi sizin olsun

Ben hiç son çıkan işlemcilerine bakmıyorum bile. Intel zamanında çok tekelleştiği için bir tarafları çok kalktı. Ama AMD sonradan yükselip iyi buralara geldi. İbre tamamen tersine döndü.

Ben hiç son çıkan işlemcilerine bakmıyorum bile. Intel zamanında çok tekelleştiği için bir tarafları çok kalktı. Ama AMD sonradan yükselip iyi buralara geldi. İbre tamamen tersine döndü.
Kesinlikle katılıyorum, Intel asla alınmaz günümüzde, AMD şuan çok daha f/p ve oyun için en ideali.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı