Intel İşlemcilerin Pahalı Olması

Türkler ne zaman işlemci üretir ?

• 2025

Oy: 3 6,0%
  • 2030

Oy: 7 14,0%
  • 2060

Oy: 1 2,0%
  • 3000

Oy: 4 8,0%
  • Üretmeden Dünya son bulacak.

Oy: 35 70,0%

• Oy verenlerin toplamı
    50
Ryzen R3 Mayıs sonu gelecek. Maalesef İntel kullanıcısı olmama az kaldı gibi gözüküyor.
Intel kullanıcısı olacaksınız stokların bitmesini bekleyin. O' da uzun sürecek. Bir gün para lazım olursa pişman olacaksınız. Karar size kalmış ama şuan ki Ryzenler şuan ki Intel işlemcileri geçmiş durumda. Neden Intel işlemci alacaksınız ?

Daha saticilar stoktakileri bitirmedigi icin hem Amazon.de hem de Turkiyede fiyatlar dusmedi. Intel'e ölüm. Yillardir fazla para veriyoruz.
Not : Ben vermiyorum cunki hic bir zaman yeni bilgisayar almadim. Suan Intel Core2 Quad ve HD4650 kullaniyorum. Insallah bu sene alacam. Ilk defa sifir bilgisayar alacam :).

Intel'in burnu havalarda. En iyi benim edasıyla fiyatlara pek dokunmaz diye düşünüyorum.
Ben de intelin yerinde olsam düşürme yapmazdım. Ticaret bu şekilde işliyor. X bir tişört firması ürünü 159 TL den satarken, Y firması 59 TL den satıyor. X firması en kötü 129 TL ye çeker ama aynı seviyeye getirmez. Kalite ve marka farkını kimse düşürmek istemez. Doğru bir tespit.

Intel kullanıcısı olacaksınız stokların bitmesini bekleyin. O' da uzun sürecek. Bir gün para lazım olursa pişman olacaksınız. Karar size kalmış ama şuan ki Ryzenler şuan ki Intel işlemcileri geçmiş durumda. Neden Intel işlemci alacaksınız ?
2 yıldır elime para geçmesini bekliyorum. Mart ayında para gelecek inşallah. Mayıs sonuna kadar CS:GO'da 640x480 ayarda sabit 15FPS alan bir laptopla dayanabileceğimi sanmıyorum.

Ben de intelin yerinde olsam düşürme yapmazdım. Ticaret bu şekilde işliyor. X bir tişört firması ürünü 159 TL den satarken, Y firması 59 TL den satıyor. X firması en kötü 129 TL ye çeker ama aynı seviyeye getirmez. Kalite ve marka farkını kimse düşürmek istemez. Doğru bir tespit.
Kaliteden kasıt nedir?
Bence AMD, Intel'in karşısına konumlandırdığı işlemcileri Intel'i geçecek. Zira 6900'ün karşısındaki 1800X'in benchmarkları ortaya çıktı.
Zen kesinlikle f/p olacak. Parasının hakkını verecek. Ryzen'i beklemeyip acele eden zararlı çıkacak.

Testler yapıldı. Ryzen daha başarılı çıktı. Hala düşürmem diyorsunuz. Aklı yerinde olan AMD alır. Daha az performansa daha fazla para. Satıcı yerinde olmayın alıcı yerinde olun ve oradan değerlendirin. Sonuç çok farklı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı