Çözüldü Intel Killer Wi-Fi 6 AX1650i Aygıt Yöneticisi kod 10 ve kod 43 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

STTS

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Lenovo Legion 7I model bilgisayarımın kablosuz interneti sürekli olarak kopmakta ve ilgili hataları vermektedir. Kopmalar özellikle yüksek boyutlu bir şey indirirken 5 dk indirip sonrasında gerçekleşmektedir.

Intel'in konu ile ilgili paylaşmış olduğu bir destek bölümü var.(Bluetooth® veya Kablosuz (Wi-Fi) Cihazları için Aygıt...) belirtilen adımları bir bir yaptım ama herhangi bir sonuç alamadım. Konu donanımsal mı yazılımsal mı o da belli değil.

Lenovo sağ olsun cihazın garantisi olmasına rağmen yurt dışı cihazı olduğu için Türkiye'de garanti kapsamı dışında kalıyormuş.

Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Son sürümle dener misiniz?

İlginiz için çok teşekkür ederim Recep Bey, deneyip test edip dönüş yapacağım.

İlginiz için çok teşekkür ederim Recep Bey, deneyip test edip dönüş yapacağım.

Sonuç değişmedi, sanırım donanım değişimine gideceğim. Değerli cevaplarınız için teşekkürler.

Donanımı değiştirdim sorun ortadan kalktı. Değiştirmişken Technopat ruhuna uygun olarak upgrade edeyim dedim Wi-Fi 6E standartında bir kart taktım güzel oldu.

Aldığım yerin linkini de aşağıda paylaşıyorum, Türkiye'de bulunmuyor pek yurt dışı uğraşmak istemeyen olursa diye: INTEL AX210NGW AX210 Wi-Fi Kartı wifi 2400Mbps Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Merhaba,

Lenovo Legion 7I model bilgisayarımın kablosuz interneti sürekli olarak kopmakta ve ilgili hataları vermektedir. Kopmalar özellikle yüksek boyutlu bir şey indirirken 5 dk indirip sonrasında gerçekleşmektedir.

Intel'in konu ile ilgili paylaşmış olduğu bir destek bölümü var.(Bluetooth® veya Kablosuz (Wi-Fi) Cihazları için Aygıt...) belirtilen adımları bir bir yaptım ama herhangi bir sonuç alamadım. Konu donanımsal mı yazılımsal mı o da belli değil.

Lenovo sağ olsun cihazın garantisi olmasına rağmen yurt dışı cihazı olduğu için Türkiye'de garanti kapsamı dışında kalıyormuş.

Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Sürücüler yüklü mü? birde format atmayı denediniz mi? Veya Driver booster tarzı bir program kullandınız mı? Sürücüleri güncellemeyi,Eski sürücü Kurmayı veya Sistem geri yüklemeyi deneyin(Tabii eskiden de aynı sıkıntıları yaşamıyorsanız.)

Son düzenleme:
Sürücüler yüklü mü? birde format atmayı denediniz mi? Veya Driver booster tarzı bir program kullandınız mı? Sürücüleri güncellemeyi,Eski sürücü Kurmayı veya Sistem geri yüklemeyi deneyin(Tabii eskiden de aynı sıkıntıları yaşamıyorsanız.)
W10'dayken böyle bir sorunum yoktu.

W11'e yeni geçtim. Temiz kurulum yaptım. Evet sürücüler güncel intelin kendi sitesinden çektim.
Eski sürücülere baksanız belki internet ile de ilgili bir sıkıntı olabilir ve Donanımsal da olabilir.

W10'dayken böyle bir sorunum yoktu.
Windows 11'deki sürücülerle de ilgili olabilir eski sürücüyü kurmayı deneyebilir misiniz?

Cihazda fabrika sürümü ile gelen Windows mu kurulu? Chipset ve yonganıza ait sürücülerin güncel olduğundan emin misiniz?

Merhaba, Lenovo'nun sitesinden otomatik ve manuel olarak kontrol ettim güncel hepsi.

Eski sürücülere baksanız belki internet ile de ilgili bir sıkıntı olabilir ve Donanımsal da olabilir.

Windows 11'deki sürücülerle de ilgili olabilir eski sürücüyü kurmayı deneyebilir misiniz?

Akşam deneyeceğim, teşekkür ederim.

Eski sürücüyü kurdum. İndirirken (50 GB'a yakın dosya indirdim) olan kesilmeler çözüldü. Sadece multiplayer oyun oynarken ( CS:GO) belirli bir süre sonrasında gene aynı hatayı verdi. Gerçekten anlamsız bir süreç haline geldi.

En iyisi Wi-Fi kartını değiştirmek sanırım. Aşağıdaki ürünü nereden temin edebilirim, yönlendirebileceğiniz bir yer var mıdır?

Dosya Ekleri

• 5W10V25809_label.jpg
    5W10V25809_label.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı