Çözüldü Intel Management Engine hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TrollFac3

Kilopat
IMG_20240527_192633.jpg

Normalde akşam bilgisayarımda oyun oynuyordum ve bilgisayarımı normalce kapat a tıklayarak kapatmıştım. Daha sonra sabah bilgisayarı açtığımda önce bir "ME initializing..." yazısı çıkıyor ve daha sonra bu ekran çıkıyor. Nasıl çözebilirim?

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Dakika 2:28 de elindeki aparatla o iki pine bilgisayar kapalıyken kısa devre mi yaptırıyor?

Aynı işi kontrol kalemiyle yapsam sorun olur mu?

Değdirip PC'yi açın. Açıldıktan sonra da çekin. Sonra cihazı kapatıp tekrar açın. Normal açılıyorsa Jumper'ın orada kalmasına gerek yok demektir.

Sorun devam ederse, eski PC'lerden veya bir tamirciden Jumper ayarlayıp oraya takın.

Değdirip PC'yi açın. Açıldıktan sonra da çekin. Sonra cihazı kapatıp tekrar açın. Normal açılıyorsa Jumper'ın orada kalmasına gerek yok demektir.

Sorun devam ederse, eski PC'lerden veya bir tamirciden Jumper ayarlayıp oraya takın.

Hocam çok teşekkürler sağ olasın birçok videoya baktım fakat bunu bulamamıştım Management Engine unconfiguration diye bir yazı çıktı ve bilgisayar açıldı sonunda.

Hocam çok teşekkürler sağ olasın birçok videoya baktım fakat bunu bulamamıştım Management Engine unconfiguration diye bir yazı çıktı ve bilgisayar açıldı sonunda.
Tebrikler hocam. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı