İntel işlemci önerenler oldu mu bazen ben de alakasız cevap verme gereği duyuyorum.Konuyla alakası nedir? 5000 TL bütçede hangi işlemci alınması gerektiğini soran arkadaşa verdiğiniz cevap "Intel'in aç gözlü yöneticileri var" mı yani?
İntel işlemci önerenler oldu mu bazen ben de alakasız cevap verme gereği duyuyorum.Konuyla alakası nedir? 5000 TL bütçede hangi işlemci alınması gerektiğini soran arkadaşa verdiğiniz cevap "Intel'in aç gözlü yöneticileri var" mı yani?
Intel çok kötü, hiçbir şekilde alınmaz diyorsanız yaptığınız fanboyluktan başka bir şey değil. Bu bütçede 10400f yerine gidip de R3 2200G tercih edecekseniz edin, kimsenin umrunda değil. Sadece sizin hatanız olur. Burada kimse 5900X yerine 11900K önermiyor, önerdiği zaman yaparsınız bu tarz yorumları.İntel işlemci önerenler oldu mu bazen ben de alakasız cevap verme gereği duyuyorum.
AMD fanboyu değilim, İntel'i her şekilde eleştiren biriyim öyle olunca fanboy gibi alılanıyor demek ki. AMD sayesinde durumu olmayan çok kişi PC alabildi.yaptığınız fanboyluktan başka bir şey değil.
Intel'i eleştirince değil, 10400f'in yanında çöp kalan R3 2200G'yi önerirseniz fanboy olarak algılanırsınız.AMD fanboyu değilim, İntel'i her şekilde eleştiren biriyim öyle olunca fanboy gibi alılanıyor demek ki. AMD sayesinde durumu olmayan çok kişi PC alabildi.
Öneren kimse ona yaz bence, ben genel eleştiri yaptım.10400f'in yanında çöp kalan R3 2200G'yi önerirseniz fanboy olarak algılanırsınız.
Sorun orada zaten, burasi genel elestiri icin acilmis bir konu degil ki.Öneren kimse ona yaz bence, ben genel eleştiri yaptım.
5000 TL butcede hangi islemci aliniyorsa o. 10400f onerdim ben de, oyunda cok iyi ve yazilimda da uzecek bir performansi yok.Hangi işlemcileri kastediyorsunuz ama?
Daha işlemci modelleri duyulmadan düz mantık Intel yerilmeye başlanmış.
Ayrıyeten Fenix Bronze 5000 TL edecek bir sistem değil kesinlikle.
Başlık için tebrik ederimBen hem oyun oynayacağım hem de programlama öğrenmek istiyorum. Bunun için hangi işlemciyi kullanmalıyım? Bütçem çok kısıtlı. Bunun için Fenix Bronze almak istiyorum. Sizce bu bilgisayar sistemi benim için yeterli mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.