İntel N-2230 Wifi Bağlantı Sorunu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Lenovo y510p'nin wifi kartı, modemden 6,5 - 7 metre uzaklaşınca internete bağlanamıyor. Bağlantı kesintisi oluyor.

1. Sorum : Sizce bu wifi kartının bu kadar güçsüz olması normal midir ?
2. Sorum : Eğer bu durum normalse, Türkiyede wifi kartı satan siteler hangileridir ?
3. Sorum : Bana önerebileceğiniz 50 doları geçmeyecek kaliteli bir wifi var mıdır ?

Benim soruma cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Wifi kartıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum, modem alakalı veya internetle ilgili bir sorundur. Bende Lenovo flex 15 var ve 8,9 metre uzağım modeme sorunsuz ve full çekim gücü olarak kullanıyorum. Dilerseniz wifi driverını güncelleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar güçsüz olmaması gerek. Sürücünüz güncel mi ?
Aygıtınızın donanım kimligini paylaşır mısınız?

O kadar güçsüz olmaması gerek. Sürücünüz güncel mi ?
Aygıtınızın donanım kimligini paylaşır mısınız?

Wifi kartıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum, modem alakalı veya internetle ilgili bir sorundur. Bende Lenovo flex 15 var ve 8,9 metre uzağım modeme sorunsuz ve full çekim gücü olarak kullanıyorum. Dilerseniz wifi driverını güncelleyin.

Modemin markası : Asus DSL-N12E

Sizin wifi kartınızın marka ve modelini bana söyler misiniz ?
donanım id.PNG

Intel(R) Wireless-N 7260 Modem Linksys.

Sanırım benim sorun wireless'in dandik olmasından kaynaklanıyor, çünkü modeme çok yakınken bağlantı hızı 140 mbps yi buluyor, speedtest'te 16 mbps hız alıyorum. Ancak salonun en uç köşesine gittiğimde bağlantı hızı 26 mbps'ye kadar iniyor.

Bu arada sizin wireless 5ghz destekliyormuş, güle güle kullanın. (y)

Resim olarak değil. Donanım kimliklerini direk olarak burada paylaşın.

Tam olarak anlamadım. Donanım kimliğinde yazanları buraya mı geçireyim demek istediniz ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı