Intel N2840 sistem Minecraft düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 8.1

webstupp

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba,
Minecraft'ı PC'yi sıfırlamadan önce gayet güzel bir FPS de oynuyordum fakat sonradan PC'yi sıfırladım ve artık oynanamaz hale geldi. Yardım edenler için teşekkür ederim.
Sistem özellikler(biraz kötü) fotoğraf olarak ekte. :(

Dosya Ekleri

• resim_2021-06-10_132610.png
    resim_2021-06-10_132610.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba,
Minecraft'ı PC'yi sıfırlamadan önce gayet güzel bir FPS de oynuyordum fakat sonradan PC'yi sıfırladım ve artık oynanamaz hale geldi. Yardım edenler için teşekkür ederim.
Oynarken denetim masasından, işlem gücü emen her uygulamayı kapat, biraz yararı olur. Normalde 2GB ram kullanıyor java algoritmasıyla arttırman gerekiyor ama senin sistemde 2 kalsa daha iyi.

Öncelikle merhaba,

Kısa özet:
Grafikleri hızlı ya alın. Animasyonları kapatın. OptiFine tercih edin. Eğer 1.8 gibi sürümlerdeyse Tam ekran oynamamaya özen gösterin. Tam ekran 30 pencerede 120 FPS alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı